Robot süpürge tavsiye

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,576
Daire paspasın yüzey alanı daha fazla temizlenirken tüm yüzey ayni anda temizleniyor ayrica rulo paspas kendi içine de pislik dolduracak bide onu söküp temizlemek lazim rulo kısmına bir şeyler sıkışabilir yerde de çok az ince bir kısma değiyor robotun daha yavas gitmesi gerekir etkili temizlik icin bana hic mantıklı gelmedi
Paspasın kirlendiğini alğıladığında istasyona dönüp suyla paspası yıkayıp sıcak havayla kurutuyor :hoba1

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
178
23
Paspasın kirlendiğini alğıladığında istasyona dönüp suyla paspası yıkayıp sıcak havayla kurutuyor :hoba1
Onu döner paspas da yapiyor ben mantıklı bulamadım paspası temizler ama o paspas süpürgenin icinde kalan kısmı çamur yapar ve orayı kendi kendine temizleyemez arasına da sürekli bir şeyler sıkışır mesela bizimkinin icinde kac kere vida çıkardım ben paspasa girse hapire çevirir paspası keser durur kendi motorunu zorlar hemde dedigim gibi cok ince alani temizliyor döner paspasın 1 tanesi kadar alani ayni anda anca temizliyor tank paleti gibi bir sey yapıp uzatsalar anca o zaman tamam derim şuan aklıma hiç sinmedi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,576
Onu döner paspas da yapiyor ben mantıklı bulamadım paspası temizler ama o paspas süpürgenin icinde kalan kısmı çamur yapar ve orayı kendi kendine temizleyemez arasına da sürekli bir şeyler sıkışır mesela bizimkinin icinde kac kere vida çıkardım ben paspasa girse hapire çevirir paspası keser durur kendi motorunu zorlar hemde dedigim gibi cok ince alani temizliyor döner paspasın 1 tanesi kadar alani ayni anda anca temizliyor tank paleti gibi bir sey yapıp uzatsalar anca o zaman tamam derim şuan aklıma hiç sinmedi
içine parça çekme konusunda, Motorlarda sıkışma olursa çekilen amperde artma olacağı için cihaz direk bekleme moduna geçip aplikasyona arıza bildirimi yolluyor.
Rulo içi temizlik kısmında kısmen doğrusun.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
937
51
Bu zımbırtının yayıntı toplayanını da yaptıkları gün, durmam alırım bi tane. :haha

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
178
23
içine parça çekme konusunda, Motorlarda sıkışma olursa çekilen amperde artma olacağı için cihaz direk bekleme moduna geçip aplikasyona arıza bildirimi yolluyor.
Rulo içi temizlik kısmında kısmen doğrusun.
Ben evdeyken temizlik yaptırmıyorum açıp ya ise gidiyorum ya disari çıkıyorum rahatsız ediyor dışarıda temizlik durduruldu bildirimi beni baya rahatsız eder döner paspas bu işin en iyisi rulo paspasın daire paspas kadar yere iyi basabileceğini de düşünmüyorum dediğim gibi yüzey alani da çok küçük

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
178
23
Ayrica şöyle düşün bir eline silindir rulo mopu al diğer eline de daire mop u al hangisiyle daha kolay yer silersin ben silindir mop motorunun aşırı güç çekeceğini batarya ömrünü de kendi motorunun ömrünü de yiyeceğini düşünüyorum

Bu zımbırtının yayıntı toplayanını da yaptıkları gün, durmam alırım bi tane. :haha
Roborock un var da çok işlevsel degil senin dediğini anca insansi robot yapar

C Çevrimdışı

cihanoz

Yeni Üye
6 Eki 2025
16
33
IMG_5973.png

Bunu sipariş geçtim hocam fiyat uygun geldi iş görür mü acaba ?

C Çevrimdışı

cihanoz

Yeni Üye
6 Eki 2025
16
33
robot süpürgeler yüksekliği genellikle 9-11cm arasında olur. Bu cihaz 10.5cm, koltuk altlarında döşemelerin kumaşlarını kontrol edin eğer sarkma varsa raptiyle sarkan kısmı gerdirin yoksa altına girmez.
Şimdi ölçtüm koltuk altında sorun yok koltuk yüksekliği 20 cm ama yatak odasında bazayı ölçtüm 11 cm kumaş parçası sarktığı için 10 cm çok etkilermi acaba ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,576
Şimdi ölçtüm koltuk altında sorun yok koltuk yüksekliği 20 cm ama yatak odasında bazayı ölçtüm 11 cm kumaş parçası sarktığı için 10 cm çok etkilermi acaba ?
Benzer durum bendede olmuştu sarka kısma kadar gelip duruyordu. Raptiye kullanarak sarkan kısımlar gerdim sorun ortadan kalktı.

Geri
Üst Alt