Ufaktan baktım t9+ 3000pa ve 27000tl fiyati var o paralara hic mantıklı değilUzun zamandır Ecovacs T9 kullanıyorum temizlik, haritlandırma, malzeme kalitesi olarak memnunum.
HattaUmut Barış aldık.
Ecovacs Modellerine bir göz at beğenirsen üzerine konuşuruz
Yahu biz aldığımız dönemde xiaomi vb ürünlerinden bir tik yüksekti 10.600tl aldimO fiyat bandında ki tüm süpürgeleri yan yana koyup sırayla elemek lazım uzun iş benim aklıma gelen roborock qrevo curv hem tasarim hem de özellik bakımından muazzam cihaz 18500pa çekim gücü var sarjli süpürgelerle kafa kafaya geldiler 2 sene önce 4000pa inanılmaz geliyordu simdi 20000 pa lar konuşuluyor 2 3 sene sonra ne olacak merak ediyorum
Ufaktan baktım t9+ 3000pa ve 27000tl fiyati var o paralara hic mantıklı değil
Bütçe yüksek.O fiyat bandında ki tüm süpürgeleri yan yana koyup sırayla elemek lazım uzun iş benim aklıma gelen roborock qrevo curv hem tasarim hem de özellik bakımından muazzam cihaz 18500pa çekim gücü var sarjli süpürgelerle kafa kafaya geldiler 2 sene önce 4000pa inanılmaz geliyordu simdi 20000 pa lar konuşuluyor 2 3 sene sonra ne olacak merak ediyorum
Ufaktan baktım t9+ 3000pa ve 27000tl fiyati var o paralara hic mantıklı değil
hepsirobot ustamızı bilen bilir. Yıllardır DH yazıp çizer ayrıca Tamir-Bakım atölyesi de mevcuttur. Ecovacs için 3 yıl öncesinden söylediği sözlere dikkat edin.Roborock xiaomi nin alt markasiydi büyüyünce ayrıldı zaten xisomi de alabilir roborock da ikiside kaliteli ecovacs i ilk defa duyuyorum ben roborock alırdım kesinlikle xioami çok özen göstermiyor kaliteli ama cok donanımlı değiller pahali da değiller ama
Qrevo curv x 22000pa miş inanılmaz
hepsirobot ustamızı bilen bilir. Yıllardır DH yazıp çizer ayrıca Tamir-Bakım atölyesi de mevcuttur. Ecovacs için 3 yıl öncesinden söylediği sözlere dikkat edin.
Ecovacs malzeme kalitesi olarak ezici olarak hep üstün olmuştur tek zayıf yanları uygulama-yazılımdı onu son dönemde yaptıkları geliştirmelerle sorunsuz hale getirdiler.3 yil da robot süpürgeler 4 5 kere cag atladı 3 sene önceki yorum doğru olsa dahi geçersiz ayrica yorumlar da arkadaş hakkinda çok iyi değil daha ilk yorum bu
![]()
Xiaomi'nin ilk üretimleri kaliteliydi ama sonradan kalite düşürmüş maalesef.Roborock xiaomi nin alt markasiydi büyüyünce ayrıldı zaten xisomi de alabilir roborock da ikiside kaliteli ecovacs i ilk defa duyuyorum ben roborock alırdım kesinlikle xioami çok özen göstermiyor kaliteli ama cok donanımlı değiller pahali da değiller ama
Qrevo curv x 22000pa miş inanılmaz
Daire paspası ilk ecovacs uyguladı fakat vazgeçti. Yeni modellerinde rulo paspas kullanıyor.Evde robot var robot alasım geliyor nereden getirdiniz aklıma ya ne guzel memnundum ben robotumdan şuna bak yok yok mükemmel fiyati da bence düşer daha yeni çıkmışZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Daire paspası ilk ecovacs uyguladı fakat vazgeçti. Yeni modellerinde rulo paspas kullanıyor.
T9 emekliye ayırıp X serisine mi geçsem