Robot süpürge tavsiye

C Çevrimdışı

cihanoz

Yeni Üye
6 Eki 2025
21
33
İstasyonlu robot süpürge tavsiyesi 3+1 ev için önerebilirmisiniz bütçe 30-50 k

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Uzun zamandır Ecovacs T9 kullanıyorum temizlik, haritlandırma, malzeme kalitesi olarak memnunum.

Hatta Umut Barış Umut Barış aldık.

Ecovacs Modellerine bir göz at beğenirsen üzerine konuşuruz

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
257
23
O fiyat bandında ki tüm süpürgeleri yan yana koyup sırayla elemek lazım uzun iş benim aklıma gelen roborock qrevo curv hem tasarim hem de özellik bakımından muazzam cihaz 18500pa çekim gücü var sarjli süpürgelerle kafa kafaya geldiler 2 sene önce 4000pa inanılmaz geliyordu simdi 20000 pa lar konuşuluyor 2 3 sene sonra ne olacak merak ediyorum

Uzun zamandır Ecovacs T9 kullanıyorum temizlik, haritlandırma, malzeme kalitesi olarak memnunum.

Hatta Umut Barış Umut Barış aldık.

Ecovacs Modellerine bir göz at beğenirsen üzerine konuşuruz
Ufaktan baktım t9+ 3000pa ve 27000tl fiyati var o paralara hic mantıklı değil

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
O fiyat bandında ki tüm süpürgeleri yan yana koyup sırayla elemek lazım uzun iş benim aklıma gelen roborock qrevo curv hem tasarim hem de özellik bakımından muazzam cihaz 18500pa çekim gücü var sarjli süpürgelerle kafa kafaya geldiler 2 sene önce 4000pa inanılmaz geliyordu simdi 20000 pa lar konuşuluyor 2 3 sene sonra ne olacak merak ediyorum

Yahu biz aldığımız dönemde xiaomi vb ürünlerinden bir tik yüksekti 10.600tl aldim

Bütçe müsait ki X serisi dururken T serisini zaten tavsiye etmem

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,985

Bütçe yüksek.
Ecovacs cidden kaliteli firma.

Roborock'ın da hızlı haritalaması hoşuma gitmişti bir arkadaşımda.
Tabi sizin bahsettiğiniz model değil.

Alacaksanız Ecovacs veya Roborock alın.
Bu ikisi bu işin zirvesi diye biliyorum.
Pek ilgilendiğim bir alan değil o yüzden hangi model iyidir vs yorum yapamıyorum.

Yazılımı güçlü olan modeli bulmaya çalışın.
Yazılım bu aletlerde herşey.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
257
23
Roborock xiaomi nin alt markasiydi büyüyünce ayrıldı zaten xisomi de alabilir roborock da ikiside kaliteli ecovacs i ilk defa duyuyorum ben roborock alırdım kesinlikle xioami çok özen göstermiyor kaliteli ama cok donanımlı değiller pahali da değiller ama

Qrevo curv x 22000pa miş inanılmaz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Roborock xiaomi nin alt markasiydi büyüyünce ayrıldı zaten xisomi de alabilir roborock da ikiside kaliteli ecovacs i ilk defa duyuyorum ben roborock alırdım kesinlikle xioami çok özen göstermiyor kaliteli ama cok donanımlı değiller pahali da değiller ama

hepsirobot ustamızı bilen bilir. Yıllardır DH yazıp çizer ayrıca Tamir-Bakım atölyesi de mevcuttur. Ecovacs için 3 yıl öncesinden söylediği sözlere dikkat edin.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
257
23
hepsirobot ustamızı bilen bilir. Yıllardır DH yazıp çizer ayrıca Tamir-Bakım atölyesi de mevcuttur. Ecovacs için 3 yıl öncesinden söylediği sözlere dikkat edin.

3 yil da robot süpürgeler 4 5 kere cag atladı 3 sene önceki yorum doğru olsa dahi geçersiz ayrica yorumlar da arkadaş hakkinda çok iyi değil daha ilk yorum bu
1000213523.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
3 yil da robot süpürgeler 4 5 kere cag atladı 3 sene önceki yorum doğru olsa dahi geçersiz ayrica yorumlar da arkadaş hakkinda çok iyi değil daha ilk yorum bu
1000213523.jpg
Ecovacs malzeme kalitesi olarak ezici olarak hep üstün olmuştur tek zayıf yanları uygulama-yazılımdı onu son dönemde yaptıkları geliştirmelerle sorunsuz hale getirdiler.

Boş vaktinizde mediamark gibi büyük mağaza uğrayıp farklı marka cihazları elinize bir alın
Malzeme kalitesini direk hissedeceksiniz.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,985

Xiaomi'nin ilk üretimleri kaliteliydi ama sonradan kalite düşürmüş maalesef.
İnceleme videoları mevcut.
Ben Xiaomi'yi yazılım tarafında genel olarak çok başarılı bulmuyorum maalesef.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
257
23
Evde robot var robot alasım geliyor nereden getirdiniz aklıma ya ne guzel memnundum ben robotumdan şuna bak yok yok mükemmel fiyati da bence düşer daha yeni çıkmış

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Evde robot var robot alasım geliyor nereden getirdiniz aklıma ya ne guzel memnundum ben robotumdan şuna bak yok yok mükemmel fiyati da bence düşer daha yeni çıkmış
Daire paspası ilk ecovacs uyguladı fakat vazgeçti. Yeni modellerinde rulo paspas kullanıyor.

T9 emekliye ayırıp X serisine mi geçsem :kiskis

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
257
23
Daire paspası ilk ecovacs uyguladı fakat vazgeçti. Yeni modellerinde rulo paspas kullanıyor.

T9 emekliye ayırıp X serisine mi geçsem :kiskis

Daire paspasın yüzey alanı daha fazla temizlenirken tüm yüzey ayni anda temizleniyor ayrica rulo paspas kendi içine de pislik dolduracak bide onu söküp temizlemek lazim rulo kısmına bir şeyler sıkışabilir yerde de çok az ince bir kısma değiyor robotun daha yavas gitmesi gerekir etkili temizlik icin bana hic mantıklı gelmedi

Geri
Üst Alt