Çok teşekkür ederim sağolun ?hoşgeldin
Koronami yoksa silahli saldirimi durumdanmi bahsettiniz acabarize deki son durum hakkında bilgi verirmisiniz
Üstan rize kendirli de bi vatandan koronadan vefat ettikarantina konusu hocam uygulama hakkında bilgilendirirmisiniz?
Hosbulduk saolasin rize cayeli siz nerdensinizHoş geldin hemşerim , Rize'nin neresindensin ?
Ben İzmir'deyim hemşerim , Rize TophaneliyimÜstan rize kendirli de bi vatandan koronadan vefat etti
Kendirli de ve 4 koyde karantina uygunlmaya baslanacak 28 mart sabah 8 den snra valilik belirli maddeler belirledi detaylari verdigim likte okuyabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hosbulduk saolasin rize cayeli siz nerdensiniz
Oo meşhur tophane ? bende suan istanbuldayim ama ulkenin sulari durulsun memlekete donecegim ?Ben İzmir'deyim hemşerim , Rize Tophaneliyim
Adımız çıkmış dokuza inmez sekize hemşerim , gençliğimizde kaldı artık onlarOo meşhur tophane ? bende suan istanbuldayim ama ulkenin sulari durulsun memlekete donecegim ?
Memleket gibisi yok ben şurda 1 aydir istanbuldayim birde kaldik evlerde simdi burnunda tutuyor ???Adımız çıkmış dokuza inmez sekize hemşerim , gençliğimizde kaldı artık onlar
Ben de çok gitmek istiyorum bayağı oldu gitmeyeli , kaleye çıkıp bir çay keyfi yapmayı çok özledim ?
Burda Rize'li çok heralde ) hocam sizin konum aynı benimle... mekan 35 memleket 53 )Hoş geldin hemşerim , Rize'nin neresindensin ?