Puzik
Süper Üye
- 9 Ara 2020
- 1,305
Bize çıkacak hocam. Araplar yaptırım uygulayacak bizimkiler biraz daha fazla taviz verecekler arayı bulmak için. Tazminatı devlet yani vatandaş cebinden ödeyecek.merak ediyorum bu işin "faturası" kime çıkacak?
Bize çıkacak hocam. Araplar yaptırım uygulayacak bizimkiler biraz daha fazla taviz verecekler arayı bulmak için. Tazminatı devlet yani vatandaş cebinden ödeyecek.merak ediyorum bu işin "faturası" kime çıkacak?
Bu paylaşımı yapan trol olduğu için belgenin doğruluğu konusunda şüphelerim var. Doğruysa eğer uefa yada fifanın kuralları olabilir zira bu bir resmi dış saha maçıydı. Yani orada 100. yıl, Atatürk diyemezsiniz rakip Rum, seyirci ve stad onların. Bu yaşadığımız olayda yurtdışında olan aslında resmi bir Türk derbisi. Tek derdi arapların pankartta yazılanların Filistin meselesinde taraf görünme korkusudur. Sosyal medyada neden Ali Koç saldırıları başladı? Bu kararı tek başına aldıysa Ali Koç bilelim tekrar tebrik edelim ama Dursun Özbekte bu kararı almıştır. Ona tek kelime eden trol ordusu görmedim. Amaçları çok net hocam…ortalık fena karışacak, Kıbrıs rum kesimiyle yapılan protokol ifşa edildi.
![]()
Bu hesapla ilgili zaten çok olumlu mesajlar görmedim fakat birinin bu belge sahte demesi lazım.!Bu paylaşımı yapan trol olduğu için belgenin doğruluğu konusunda şüphelerim var. Doğruysa eğer uefa yada fifanın kuralları olabilir zira bu bir resmi dış saha maçıydı. Yani orada 100. yıl, Atatürk diyemezsiniz rakip Rum, seyirci ve stad onların. Bu yaşadığımız olayda yurtdışında olan aslında resmi bir Türk derbisi. Tek derdi arapların pankartta yazılanların Filistin meselesinde taraf görünme korkusudur. Sosyal medyada neden Ali Koç saldırıları başladı? Bu kararı tek başına aldıysa Ali Koç bilelim tekrar tebrik edelim ama Dursun Özbekte bu kararı almıştır. Ona tek kelime eden trol ordusu görmedim. Amaçları çok net hocam…
Hocam bu doğru mu bilmiyorum lakin Uefa bu tür yasakları uygulayabiliyor. Benzer bir sürü durum var. Bugün klüp bu yalan haberlerin tümüyle ilgili açıklama yaptı. O kadar fazla sahte iddia varki hangi birine tek tek yalan diyecekler. Bu belge sahte yada doğru bilemem ama niyetleri kötü olduğu kesin. Aek taraftarı ve polisler orada bayrağımızı görünce vatandaşlarımıza ters bir durumda bulunabilirler bu yüzden yapılmış olabilir. Bu bambaşka bir konu cidden.Bu hesapla ilgili zaten çok olumlu mesajlar görmedim fakat birinin bu belge sahte demesi lazım.!
Ayrıca Türkiyeyi temsil edip Türk bayrağının yasaklanması ilgili maddenin altına her kim imza atarsa kanından şüphe ederim.
Fenerli değilim gençler , biliyorsunuz hepiniz.Fakat Koç "Atatürk" dedi diye hatırlıyorum, ve bu konu yavaş yavaş benim açtığım "hakeme yumruk" konusuna doğru gidiyor ,hadi hayırlısıBu hesapla ilgili zaten çok olumlu mesajlar görmedim fakat birinin bu belge sahte demesi lazım.!
Ayrıca Türkiyeyi temsil edip Türk bayrağının yasaklanması ilgili maddenin altına her kim imza atarsa kanından şüphe ederim.

Buyrun Cenaze namazına.!!!
![]()