5 ay kadar önce SPOnline ile aboneliğimi uzattım,8Mps midir nedir,70Tl,tamam dedim,çünkü apartmanda seçeneğimiz yoktu fazla,hatta 4 yıl önce yöneticiyken karar almıştık fiber için,karar defterinle gittim,başvurdum,geldiler kocaman bir kasa ve içinde bir dağıtıcı(galiba) taktılar gittiler,2 yıl bekledik bağlantı için,bu arada SOLa belki 40 kez gitmiş ve mail atmışımdır fiber konusunda,sonunda son olarak dedim ki:başlığa bakınca nedense misafirlikte beleş wifi bulan donanımhaber ölücüsü geldi gözümün önüne.
hikayesi nedir hocam 3'ten 90'a uçmanın, abonelik mi değişti modem mi değişti, altyapı mı değişti vs... ?
5 ay kadar önce SPOnline ile aboneliğimi uzattım,8Mps midir nedir,70Tl,tamam dedim,çünkü apartmanda seçeneğimiz yoktu fazla,hatta 4 yıl önce yöneticiyken karar almıştık fiber için,karar defterinle gittim,başvurdum,geldiler kocaman bir kasa ve içinde bir dağıtıcı(galiba) taktılar gittiler,2 yıl bekledik bağlantı için,bu arada SOLa belki 40 kez gitmiş ve mail atmışımdır fiber konusunda,sonunda son olarak dedim ki:
"Siz toksunuz,çalışmak da istemiyorsunuz para kazanmakta,27 daire var ve bunun %80ni fiber istiyor,kutuyu taktınız defolup gittiniz"
Ardından telekoma gittim,fiber için,valla inan onlarda aynı,geldiler kasayı taktılar,içine dağıdıcı mı desem nedir,koydular,gidiş o gidiş,yönetimi devrettim,aradan 5 yıl geçti SOL ile TT başvurusundan,tık yok iki şirketten.
Bu arada SOL adsl aboneliğim bitiyordu,aradılar 69.90 uzatalım,eski abonemizsiniz dediler,çare yok,tamam dedim.
Ama inan(ın) 5 ay habire kopuyordu,arama üzerine arama,heryere yazdım,yazmadığım yer kalmadı,sonunda kapandı...Geçenlerde hastaeye gitmiştim,hanımı götürmüştüm,baktım kalın kablo çekiliyor,sordum kablotv dediler,araştırdım fiyatlarda uçuktu boşverdik önce,sonra oğlum bakmış"baba kampanyaları var"dedi,telden giriyoruz, baktım ana ,çok uygun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradaki 100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız olan,sinema + belgeseller,24 ay
İşte uçmamızın sebebi
5 ay kadar önce SPOnline ile aboneliğimi uzattım,8Mps midir nedir,70Tl,tamam dedim,çünkü apartmanda seçeneğimiz yoktu fazla,hatta 4 yıl önce yöneticiyken karar almıştık fiber için,karar defterinle gittim,başvurdum,geldiler kocaman bir kasa ve içinde bir dağıtıcı(galiba) taktılar gittiler,2 yıl bekledik bağlantı için,bu arada SOLa belki 40 kez gitmiş ve mail atmışımdır fiber konusunda,sonunda son olarak dedim ki:
"Siz toksunuz,çalışmak da istemiyorsunuz para kazanmakta,27 daire var ve bunun %80ni fiber istiyor,kutuyu taktınız defolup gittiniz"
Ardından telekoma gittim,fiber için,valla inan onlarda aynı,geldiler kasayı taktılar,içine dağıdıcı mı desem nedir,koydular,gidiş o gidiş,yönetimi devrettim,aradan 5 yıl geçti SOL ile TT başvurusundan,tık yok iki şirketten.
Bu arada SOL adsl aboneliğim bitiyordu,aradılar 69.90 uzatalım,eski abonemizsiniz dediler,çare yok,tamam dedim.
Ama inan(ın) 5 ay habire kopuyordu,arama üzerine arama,heryere yazdım,yazmadığım yer kalmadı,sonunda kapandı...Geçenlerde hastaeye gitmiştim,hanımı götürmüştüm,baktım kalın kablo çekiliyor,sordum kablotv dediler,araştırdım fiyatlarda uçuktu boşverdik önce,sonra oğlum bakmış"baba kampanyaları var"dedi,telden giriyoruz, baktım ana ,çok uygun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradaki 100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız olan,sinema + belgeseller,24 ay
İşte uçmamızın sebebi
Çok teşekkür ederim,evet bizede geccenin 22sinde geldiler,şaşırdık,5 kat kablo çektiler,23:30 gibi gittiler,modül istedim,daha kolay kullanımıyaşadığım yerde altyapısı olmadığı için şu anda kullanamıyorum daha önce 7-8 sene kullandım turksatı, gerek teknik servis gerek hizmet kalitesi gerekse ekipman desteği benim açımdan en sorunsuz firmaydı. verdikleri modem arıza yapsa yarım saat sonra sıfırını getirip bozuk modemi alıyorlardı keza uydu cihazı vs... içinde böyle. o yüzden isabet olmuş güle güle kullanın
Sıkıntı yok sevgili umut,3-6 Mps nerede 25 mps nerede ,kanallar bize free gelmiş oldu,almayacaktık tv olayını son anda almaya karar verdik,8 hız için zaten 70 tl veriyordumTarife akıllı sınırsız ama maalesef.
Çok teşekkür ederim,evet bizede geccenin 22sinde geldiler,şaşırdık,5 kat kablo çektiler,23:30 gibi gittiler,modül istedim,daha kolay kullanımı
Sıkıntı yok sevgili umut,3-6 Mps nerede 25 mps nerede ,kanallar bize free gelmiş oldu,almayacaktık tv olayını son anda almaya karar verdik,8 hız için zaten 70 tl veriyordum
şimdilik düşmedi daha ,daha 95-97 lede geziyoruz ama belki ileride düşermi bilmiyorum.25'e düşüyorsa iyi.
Bu devirde 8 diye bir hızdan bahsetmek olmamalı zaten.
Dikkat et amanÖyle uculmaz Böyle uculur.
Kesin ip varipi bana da atsan kaçırdım ben
kim kaçmış Sotada bekliyorum
ttnet mahkumlarıyız abi böyle şeyler paylaşma zorumuza gidiyor.
Çok teşekkür ederim,evet bizede geccenin 22sinde geldiler,şaşırdık,5 kat kablo çektiler,23:30 gibi gittiler,modül istedim,daha kolay kullanımı
Sıkıntı yok sevgili umut,3-6 Mps nerede 25 mps nerede ,kanallar bize free gelmiş oldu,almayacaktık tv olayını son anda almaya karar verdik,8 hız için zaten 70 tl veriyordum
Serveri bile açtım,öyle yani,bak bişey demiyorumttnet mahkumlarıyız abi böyle şeyler paylaşma zorumuza gidiyor.
Kanal geçişleri filbox gibi geldi bize,4sn (1001,1002 diye saydım ) ,bizdeki tester ,bizim hanımdır,baktım sesi çıkmıyor , "tamam" dedimyalnız aklınızda olsun benim kullandığım dönem için söylüyorum next hd cihazlardan vardı o dönem, kablolu yayınlar içinde en iyi hd görüntü turksattaydı. ilk başta modül taktık bizde kanal geçiş hızı çok yavaştı birde hd kutu gibi görüntü alamadık ama psikolojikte olabilir çünkü modül hakikaten kanal geçişlerinde ızdıraptı ilk anda soğumuştum aletten.
Serveri bile açtım,öyle yani,bak bişey demiyorum
Kanal geçişleri filbox gibi geldi bize,4sn (1001,1002 diye saydım ) ,bizdeki tester ,bizim hanımdır,baktım sesi çıkmıyor , "tamam" dedim