"Telefonlara" uyumlu Android 9/10/11/12 v.s gibi özellikle resim açma/düzenleme/zoom
v.s dahil aşırı fazla uygulamalar vardır,ücretsiz veya beleş tarifeden
ANCAK iş BOX lar kısmına gelince bu uygulamaların büyük çoğunluğu ya uyumsuzdur
ya da air-mouse ister ki yine de tam uyumlu değildir...
Telefonlar için Android OK dir ama iş Box kısmına gelince sıkıntılar başlıyor ve prof. bir
uygulama bulup da bunu BOX da kullanmak çok zor ben hala arıyorum sayılır yaw
özellikle GooglePStore dan önce araştırın sonra programın; "bu uygulama hakkında"
kısmına girin ve elinizdeki Box ve telefon veya Televizyon v.s hangileri varsa(Google hesabınıza
bağlı olan) size bunun listesini verecek ve uygulamanın hangi cihaz veya cihazlada çalışabileceğini
gösterecektir!
örneğin ben bir dünya resim uygulama programı buluyorum böyle yaparak ama hemen hepsi
Box da uyumsuz görünüyor! ama telefonumda hepsi de uyumlu görünüyor!
veya TV de şu anda Android-12+GTV var ama bunda da neredeyse tamamına yakını yine uyumsuz!
3 sene kadar önce ben şu uygulamayı bulmuştum(BOX larım için)zoom dahil bir çok işi yapabiliyor
ama full bir resim uygulaması yine de değildir!
ancak programın full sürümü ücretlidir,premium olmazsa çoğu fonksiyonlarını kullanamazsınız!
örneğin bu uygulama benim Box+Telefon+TV için tam uyumludur
normalde telefon da bunu kullanmıyorum sadece Box da kullanırım
not;sanırım program desteği kesildi,güncellenmiyor
bir de eskiden Box larda meşhur olan "Quick pic" vardı ama bu kapandı ya da başka firmaya satıldı ve
güncel değil ama Goog le de bunun bir alay çakması var!!!
Box lar bu işler de hiç iyi değil uygulama bulup da örneğin her bir fonksiyonu normal kumanda ile
yapmanız mümkün değil,ama airmouse türü kumanda varsa ki bence bu şart o zaman deneyerek
bulmanız gerekiyor,ben biri sürü ücretli denedim ama hala istediğim gibisini bulamadım ve zaten
uyumlu olsa bile uygulama bir şekilde bazı menülerde veya v.s yer de ya çalışmıyor ya da sıkıntılı oluyor
sonuç olarak BOX için böyle vay be diyeceğiniz bir uygulama varsa bana da bildirin