İşte o yüzden siyasi olacaktır ki herşeyi bilen tek insanımız var iken 2-3 bakanlık bir olması normal gibiO niteliği şu an bekleme.
Şu an ki dertler bambaşka.
İşte o yüzden siyasi olacaktır ki herşeyi bilen tek insanımız var iken 2-3 bakanlık bir olması normal gibiO niteliği şu an bekleme.
Şu an ki dertler bambaşka.
Başına da beni koysunlar ?Bence "siber güvenlik ve sosyal medya bakanlığı" kurulmalı
Sanki burada anlatılmak istenen whatsapp ın güvenlik sorunları ile ilgili gibi.mesela yazışmaların ortak diğer platformlar tarafından kullanılması gibi.yani mesele ülke değil... ki zaten 1 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada whatsapp ın güvenlik ile ilgili sorunları olduğu bilinmekte...Sorun vestel grubunda yada Ülkemiz ile ilgili değil direk whatsapp ile ilgili. 20 yıl önce olsa idi belki .anlayan anladı...
Ekleyecek bir şey bırakmamışsın ,aynen katılıyorumEvet ama haberleşme kanalınız whatsapp.güvenliği sağlayacak olanda whatsapp , sunucular kendilerinin.
Gülünmüş ama yetkinliğin (Yetenek) var senin neden olmasın?Başına da beni koysunlar ?
Eee,adem desene benim 2.ci emeklilik geldi yine ,Allahtan ben kendim yapıyorum cprte+p <---Yaptım ama olmadı ya ,oğluma sesleneyim bari çaktırmadanGülünmüş ama yetkinliğin (Yetenek) var senin neden olmasın?
Bakanlıkların başına getirilen 60-70 yaşında AMCALARIN ctrl+p yapması bile yalaka tayfası tarafından alkışkanan güzel ülkemde senden daha iyisini mi bulacaklar.
Abi Hayvanat Bahçesi müdürünün bu ülkede hangi koltukta oturduğunu biliyoruz hepimiz.Eee,adem desene benim 2.ci emeklilik geldi yine ,Allahtan ben kendim yapıyorum cprte+p <---Yaptım ama olmadı ya ,oğluma sesleneyim bari çaktırmadan
Evet biliyorum maalesef.Geçen muhabbet oldu telefonda,arkadaşa" keşke linkedinimi kapatmasaydım" dedim ,"neden" dedi ,cevap vermedim sadece güldümAbi Hayvanat Bahçesi müdürünün bu ülkede hangi koltukta oturduğunu biliyoruz hepimiz.
Amaç elbette hayvanat bahçe müdürlüğünü yermek değil ama bilim ve teknoloji bakanının da insan en azından bir odtü itü vs mezunu ve alanında ihtisas yapmış birisi olmasını istiyor.