Ustacım Hızır gibisin maşallah. Ellerine sağlıkFull yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın (4 Dosya)
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
hocam farklı kumandalarda da denedim ama tv hiç tepki vermiyor açılıp kapanmaya devam ediyor.Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın (4 Dosya)
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
hocam farklı kumandalarda da denedim ama tv hiç tepki vermiyor açılıp kapanmaya devam ediyor.
Ustacım Hızır gibisin maşallah. Ellerine sağlık
Burada hep birlikte halk faydası için canla başla mücadele ediyoruz ustacım böyle konularda kimse kimseye alınmaz bilakis mutlu olur herkesOnline olduğumda anında yardımcı olmaya çalışıyorum. F fikoloji ve TEKNOWEST Ustalarımız alınmasın.
hocam farklı flash farklı kumanda denedim ama nafile kırmızı led saniyede 1 defa yanıp duruyor 10. saniyede tam oldu diyorum hop aynı tekrara giriyor. bu arada tv de 2 tane usb portu var ikisindede denedim ama olmuyor. daha önce vestel bir tvdede aynı sorun vardı ne yaptıysam olmadı son çare kartı değiştik.Donanımsal arıza yoksa tv servise de gitse bile bu yazılım yüklenecek F fikoloji ustanın da belirttiği gibi farklı usb flash bellek ile deneyin uzaktan kumandanın OK tuşu sorunlu olabilir. Son olarakta sürekli kullanılmıyorsa tv nin usb giriş portunun pimlerinde hafif kararmalar oluşmuştur tv flash belleği görmüyordur flash bellegi 8-10 Defa çıkartıp geri takın temas sorunu var ise gidermiş olursunuz.
O zaman muhtemelen spı veya nand yazılması gerekir ki bunların usb ile yüklenmesi mümkün değil.hocam farklı flash farklı kumanda denedim ama nafile kırmızı led saniyede 1 defa yanıp duruyor 10. saniyede tam oldu diyorum hop aynı tekrara giriyor. bu arada tv de 2 tane usb portu var ikisindede denedim ama olmuyor. daha önce vestel bir tvdede aynı sorun vardı ne yaptıysam olmadı son çare kartı değiştik.
adem hocam malum corona var zor bela bir iş yerinde işe girdim ustada biraz eskilerden anlamıyor pek yazılımdan fln. bu işleri öğrenmez işsiz kalacam. yinede çok teşekkür ederimO zaman muhtemelen spı veya nand yazılması gerekir ki bunların usb ile yüklenmesi mümkün değil.
Yapabileceğimiz ne var ise desteğe hazırız.adem hocam malum corona var zor bela bir iş yerinde işe girdim ustada biraz eskilerden anlamıyor pek yazılımdan fln. bu işleri öğrenmez işsiz kalacam. yinede çok teşekkür ederim
sağolun adem hocam teşekkür ederimYapabileceğimiz ne var ise desteğe hazırız.
hocam farklı flash farklı kumanda denedim ama nafile kırmızı led saniyede 1 defa yanıp duruyor 10. saniyede tam oldu diyorum hop aynı tekrara giriyor. bu arada tv de 2 tane usb portu var ikisindede denedim ama olmuyor. daha önce vestel bir tvdede aynı sorun vardı ne yaptıysam olmadı son çare kartı değiştik.