Üstat kulaklık çıkışı ile hiç kullanılmadı. Dahili hoparlörden ses alamayınca denedim. Ses menüsünde kulaklık seviye ayarı var. Ama kumandadan ses ayarı hiç bir şekilde yapamadım. Son kez kabloyu değiştirip deneyeyim. Tahminim ses kartında sorun var.Tv nin hoparlörleri kontrol edilmeli sağlam ise kulaklık girişi kontrol edilmeli sürekli kulaklık kullanıyorsanız giriş kulaklık modunda takılı kalmış olabilir sağlam ise tv nin ses çıkış entegresi arızalıdır. Kulaklıktan 2+1 Ses sistemi ile kullanabilirsiniz. Ses kısma açma sorunu için ses menüsü ayarlarını kontrol edin. Kulaklığı tv ye taktığınızda ses açma kısma yaparken ekrana gelen osd barında kulaklık simgesini görmeniz gerekir. Telefon kulaklığı ile denediyseniz uyum sağlamamıştır.
Üstat kulaklık çıkışı ile hiç kullanılmadı. Dahili hoparlörden ses alamayınca denedim. Ses menüsünde kulaklık seviye ayarı var. Ama kumandadan ses ayarı hiç bir şekilde yapamadım. Son kez kabloyu değiştirip deneyeyim. Tahminim ses kartında sorun var.
bu yolu kullanıp yapanlar var ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Yazılım yükleme çözüm olabilir mi? Yazılım bulunabilir mi? Galiba kart mb80.
Üstat kulaklık girişinde sorunlu. Kulaklığı zorla tam oturttum ve kumandadan ses kontrol edilebiliyor. Öneriniz için teşekkür ederim. Galiba tam çözüm bulamıyacağım. Ses sistemi almam gerekecek.Yazılımsal değil
2+1 Ses sistemi yeterli
Üstat kulaklık girişinde sorunlu. Kulaklığı zorla tam oturttum ve kumandadan ses kontrol edilebiliyor. Öneriniz için teşekkür ederim. Galiba tam çözüm bulamıyacağım. Ses sistemi almam gerekecek.
kulaklık çıkışı çalışıyor. tvnin kendi hoparlörleri çalışmıyor.ses çıkışını girişine sesi nerden aldınız ?
Harici ses kartı bağlanabilir ses kartının girişleri kulaklık jakının altından alabilirsiniz.kulaklık çıkışı çalışıyor. tvnin kendi hoparlörleri çalışmıyor.
,4 kez okudum ama inan anlayamadım ,Almanyadaki yeğenlere enigma cihazı siparişi vereyim barises çıkışını girişine sesi nerden aldınız ?
bazen bende anlıyamıyorum.Harici ses kartına ses sinyali nereden almıştınız olacaktı,4 kez okudum ama inan anlayamadım ,Almanyadaki yeğenlere enigma cihazı siparişi vereyim bari