meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Dolap 17.02.2020 tarihinde A101 den 579 liraya alındı .Yaklaşık 2 ay kadar ninem kullandı.Soğutması boyutuna göre gerçekten çok başarılı ,sessizliği 43 db katalog verisine göre çok sessiz.Ancak ev için yetersiz geldi , almayı düşünenler için yine de konu açmak istedim.Yapısı gereği büro ,ofis , tek başına yaşayan çalışan kişilere göre fazlasıyla yeterli.Ancak dondurucusu olmaması , 2 rafı olması neticesinde tek başına yaşayan ninemin ihtiyaçlarını karşılamadı bizde sattık.Almayı düşünenler bunu göz önünde bulundursunlar.
Ragal biliyorsunuz Vestel in 2. yan markası 3 yıl garantisi var Seg 3. yan marka olduğu için Seg te 2 yıl garanti sunuluyor.
Vestel ve Regal ile görüşüp garantinin sisteme eklenmesini talep ettim ancak ekleyemediler.Sanırsam regal in satış sonrası hizmetleri ayrı bir grupta.Garanti belgesinin A101 den kaşelenip onaylanması ve faturanın saklanmasının yeterli olacağı söylendi.İlave garanti için bilgim yok.
Şimdi inceleme resimlerine bakalım.
Olumlu yorumlarım
Kompresör Çinli donper marka ancak gerçekten çok sessiz ve iyi soğutuyor.
İç aydınlatma yeterli beyaz ışık sanırsam led ampül var.
Raf araları değiştirilebilir ve yeterli.
Kapı içlerinde raf sunulması ,iç rafların cam olması güzel.
Kapı içinde yumurtalık kısmı olması
Sebzelik kısmının olması.
Elektrik tüketiminin az olması.
Olumsuz yorumlarım ise;
Arka işçilik kötü nedense kompresör üzerinde delik var ve gelişi güzel bant ve folyo karton ile kapatılmış.Kullanım klavuzunda da bundan bahsedilmiş tasarımı gereğimiş zararı yokmuş.
Kaynaklar güzel görülse de daha temiz yapılabilir gibi.
Buzluk kısmı var ancak sadece buz yapma amaçlıymış içersine dondurma vs. konulmuyormuş.
Dondurucu iç kısmı çıplak metal saçtan ibaret ve iç borular alüminyum.
İç işçiliği ve tasarımı güzel ancak ben arka işçiliği beğenmedim öyle bantlar ,karton yapıdaki malzemeler güven vermedi bana.
Kablo mesafesi gerçekten kısa geldi.Kalitesi için birşey diyemem ancak ince yapıda gerçi dolap çok fazla güç çekmiyor.
Kullanım kılavuzundan önemli bazı sayfalar:
Ragal biliyorsunuz Vestel in 2. yan markası 3 yıl garantisi var Seg 3. yan marka olduğu için Seg te 2 yıl garanti sunuluyor.
Vestel ve Regal ile görüşüp garantinin sisteme eklenmesini talep ettim ancak ekleyemediler.Sanırsam regal in satış sonrası hizmetleri ayrı bir grupta.Garanti belgesinin A101 den kaşelenip onaylanması ve faturanın saklanmasının yeterli olacağı söylendi.İlave garanti için bilgim yok.
Şimdi inceleme resimlerine bakalım.
Olumlu yorumlarım
Kompresör Çinli donper marka ancak gerçekten çok sessiz ve iyi soğutuyor.
İç aydınlatma yeterli beyaz ışık sanırsam led ampül var.
Raf araları değiştirilebilir ve yeterli.
Kapı içlerinde raf sunulması ,iç rafların cam olması güzel.
Kapı içinde yumurtalık kısmı olması
Sebzelik kısmının olması.
Elektrik tüketiminin az olması.
Olumsuz yorumlarım ise;
Arka işçilik kötü nedense kompresör üzerinde delik var ve gelişi güzel bant ve folyo karton ile kapatılmış.Kullanım klavuzunda da bundan bahsedilmiş tasarımı gereğimiş zararı yokmuş.
Kaynaklar güzel görülse de daha temiz yapılabilir gibi.
Buzluk kısmı var ancak sadece buz yapma amaçlıymış içersine dondurma vs. konulmuyormuş.
Dondurucu iç kısmı çıplak metal saçtan ibaret ve iç borular alüminyum.
İç işçiliği ve tasarımı güzel ancak ben arka işçiliği beğenmedim öyle bantlar ,karton yapıdaki malzemeler güven vermedi bana.
Kablo mesafesi gerçekten kısa geldi.Kalitesi için birşey diyemem ancak ince yapıda gerçi dolap çok fazla güç çekmiyor.
Kullanım kılavuzundan önemli bazı sayfalar:
Son düzenleme: