REGAL Model No:48R6000F 48" SMART LED TV

E Çevrimdışı

ercansenturk

Yeni Üye
17 Eyl 2018
3
51
Merhaba ustalarım saygılarımla sizlerden bir istirhamım olacak. Kullandığım televizyonun birden görüntüsü gitti ve kapandı şuan açılmıyor.çalışır durumda besleme kartı (17Ips12) ve anakarta ihtiyacım var.Bana yardımcı olabilirmisiniz. internette birkaç yerden temin ettim ve arızalı çıktılar.Bende iade ettim..çalışır durumda olarak temin edebilirseniz çok sevinirim.Tüm forum üyelerine Sevgiler ve Saygılarımı sunarım..Aşşağıda görsellerini paylaştım.

img_6311-scaled-e1656346522335.jpg

3062-1610x1120.jpg

E Çevrimdışı

ercansenturk

Yeni Üye
17 Eyl 2018
3
51
Görüntü gitmesi ledlerle alakalıdır. Arızalı çıktı dediğiniz kartlar ledler arızalı olduğu için sizi yanıltmış olabilir. Parça konusunda forum ana sayfada reklamı olan Merter Elektronik Merter Elektronik Merter Elektronik Destek Merter Elektronik Destek ile görüşün.
Hocam Öncelikle Cevabınız için Çok Teşekkür Ederim.TV izlerken birden kapandı ve televizyonun içinden kulak çınlaması diye tabir ettiğimiz bir ses gelmeye başladı..Ben amatör olarak yıllardır elektronik işleri ile uğraşıyorum.Kendimin ve yakınlarımın problemlerini elimden geldiği kadar çözmeye çalışıyorum..cihazın arka kapağını söktüm ve sesin önce ledlerden geldiğini sandım.Besleme kartının(şebeke bağlantısı hariç) tüm bağlantılarını çıkarttım ve ses gelmeye devam ediyor..power yok.ses yok.hiçbir tepkime yok..internetten çıkma besleme kartı aldım..o benimkinden daha kötü çıktı.kondansatör ayak lehimleri çıkmış oynuyordu..bende hiç montaj yapmadan iade ettim...kartların resimlerini yakından net çekip atacağım..(müsait olduğum zaman) Size Çok Teşekkür Ederim Sorunumla İlgilendiğiniz İçin.

Geri
Üst Alt