hosbulduk siz etiketlendiğinize göre uzmansınız, bir yardımınızı alırım
konuyu gördüm ama iptv tamamen benim ilgi alanim disinda, ve kullanmadigim bir uygulama. Akadasin problemi hakkinda bir fikrim yok sorunun tam ne oldugunu da anlamis degilim.film kapaniyor seklinde anlatmis ..baglanti mi kopuyor ne kadar süre izlemek mümkün ayrintili bilgi paylasirsa yabanci forumlara bir gözatarim..
estagfurullah uzman falan degilim, modifiye alaninda sorularima cevap arayan ve ögrendiklerini paylasan amatör bir merakli diye nitelendirmek mümkün.@hosbulduk siz etiketlendiğinize göre uzmansınız, bir yardımınızı alırım
Mesela dün star wars skywalker'in yükselişi isimli filmi izliyordum. Sonlara doğru gelince kendi kendine kapandı daha önce bu end game filminde olmuştu. Sanırım filmlere 20 25dk bitiş kala oluyor zaman olarakestagfurullah uzman falan degilim, modifiye alaninda sorularima cevap arayan ve ögrendiklerini paylasan amatör bir merakli diye nitelendirmek mümkün.
Bu işlemi bazı uydu alıcılarındaki iptv programında da yapıyor,(genelde test ediyorum alıcıları) ,ama nedenini öğrenemedim ,bana kalsa bellek doluyor boşaltamadığı için kapanıyor ,bir de benim teslerimde uzun filmlerde oluyor ,mesela 1:45:00 dakikalık filmlerde olduğunu hiç görmedim (uydu alıcılarındaki sıkıntıyı yazdım) ,acaba tvde de böyle mi oluyor sorusu aklıma geliyorMesela dün star wars skywalker'in yükselişi isimli filmi izliyordum. Sonlara doğru gelince kendi kendine kapandı daha önce bu end game filminde olmuştu. Sanırım filmlere 20 25dk bitiş kala oluyor zaman olarak