S
sedat211969
Yeni Üye
- 2 Eki 2020
- 14
- 31
Televizyon açılıyor ama regal yazısından sonra kapanıyor kurtarma yazılımı lazım yardımcı olabilir misiniz?
Hiç yanmıyor.Standby ışığı sabit mi yanmaya başladı hiç mi yanmıyor. Diğer konuda yazmıştım
İndirdim akşam eve geçince deneyeceğim İnşallah olur olmazsa programlayıcı bakmam gerekecek galibakurtarma yazılımı bildirim olarak tarafınıza gönderildi.
kurtarma olmaz full bulmaya çalışırız.Hiç yanmıyor.
İndirdim akşam eve geçince deneyeceğim İnşallah olur olmazsa programlayıcı bakmam gerekecek galiba
Varsa akşama kadar olur mu?kurtarma olmaz full bulmaya çalışırız.
Işık hiç yanmıyorsa tv flash bellek ile yazılım almaz.Hiç yanmıyor.
İndirdim akşam eve geçince deneyeceğim İnşallah olur olmazsa programlayıcı bakmam gerekecek galiba
Bu gece bir daha deneyeceğim.Işık hiç yanmıyorsa tv flash bellek ile yazılım almaz.
full yazılım varmı hiç led ışık yanmıyor malesef.Işık hiç yanmıyorsa tv flash bellek ile yazılım almaz.
Bu konuda üstte 8. Mesajda yazmıştım "standby ledi hiç yanmıyorsa tv flash bellek ile yazılım almaz."full yazılım varmı hiç led ışık yanmıyor malesef.
Sanırım bunun nedenini muhtemelen boot sektörü bozulmuş,elektrik alamayınca boot edemiyor böylece usb yi de okuyamıyor olarak söyleyebilir miyizBu konuda üstte 8. Mesajda yazmıştım "standby ledi hiç yanmıyorsa tv flash bellek ile yazılım almaz."
Evet boot sektörü nasıl düzeltebilirizSanırım bunun nedenini muhtemelen boot sektörü bozulmuş,elektrik alamayınca boot edemiyor böylece usb yi de okuyamıyor olarak söyleyebilir miyiz
Spi yazılımını bulup resimdeki cihaz ile yüklemek gerekir. Son kullanıcıyı aşan bir işlemdir. Siz yeni bir ana kart temin edin.Evet boot sektörü nasıl düzeltebiliriz