Regal ld32h4041s tv açılmıyor.

S Çevrimdışı

sedat211969 

Yeni Üye
2 Eki 2020
14
32
Bende bu proglaö
Spi yazılımını bulup resimdeki cihaz ile yüklemek gerekir. Son kullanıcıyı aşan bir işlemdir. Siz yeni bir ana kart temin edin.

1000087368.jpg
Bende bu programlayıcı yok olsaydı yapardım. Ben zaten programcılık tan anlıyorum ama cihaz yok elimde hele mandallı olsa çipi sök takla uğraşmaya da gerek kalmazdı. Ama sanki yeni anakart daha mantıklı sahibinden 500tl civarı çıkma bulunuyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,549
Bende bu proglaö

Bende bu programlayıcı yok olsaydı yapardım. Ben zaten programcılık tan anlıyorum ama cihaz yok elimde hele mandallı olsa çipi sök takla uğraşmaya da gerek kalmazdı. Ama sanki yeni anakart daha mantıklı sahibinden 500tl civarı çıkma bulunuyor.
Ana kart üzerindeki etiket bilgilerinin aynı olmasına dikkat edin aksi taktirde görüntü sorunu olur.

muratyagci Çevrimdışı

muratyagci

Yeni Üye
26 Mar 2020
24
41
Herkese selamlar... Değerli ustalarım bende de bir tane LD32H4041S regal marka tv var anakart 17MB82s Donanımsal olarak bir arızaya rastlayamadım. Tv açılıp kapanıyor devamlı olarak bazen de açılıp açık kalıyor... Hangi yazılımı yüklemem gerekir ve bulmamda yardımcı olur musunuz ? internette bulamadım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,549
Herkese selamlar... Değerli ustalarım bende de bir tane LD32H4041S regal marka tv var anakart 17MB82s Donanımsal olarak bir arızaya rastlayamadım. Tv açılıp kapanıyor devamlı olarak bazen de açılıp açık kalıyor... Hangi yazılımı yüklemem gerekir ve bulmamda yardımcı olur musunuz ? internette bulamadım.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

muratyagci Çevrimdışı

muratyagci

Yeni Üye
26 Mar 2020
24
41
yazılımı nereden indirdiniz.?
Bir arkadaşım paylaştı sağ olsun. Yıllar önce muhabbet kurduğumuz değerli bir arkadaşımdır kendisi sizlerden iyi olmasın...

Bir arkadaşım paylaştı sağ olsun. Yıllar önce muhabbet kurduğumuz değerli bir arkadaşımdır kendisi sizlerden iyi olmasın...
Aslında ciddi manada anlamadığım bir konu var ? Site ücretli mi oldu ? çünkü kurtarma yazılımını defalarca indirmeye çalışmama rağmen bir hata oluştu dedi ve indiremedim.

Aslında böyle bir sitenin ücretli olması ciddi manada hiç de hor görmeyeceğim bir şey çünkü biz kullanıcı ve yarım yamalak elektronikçiler olarak bir tane dosyayı bile bulmakta zorlanıyor iken insanlar onca dosyayı arşivlemiş ve kullanın diye sunmuşlar bence de haklarıdır ;) sadece site ücretli mi oldu onu merak ettim.

sitesi örneğin ücretli olmuş ve sahibi ile bir nevi toprak olmamıza rağmen sevindim çünkü adam yılların emeği ve arşivini ülkenin durumunu da göz önüne alırsak değerlendirmek ve ücretli de olsa bizlere bir hizmet olarak sunmak için paylaşmış. bence fiyatlar tartışılsa da mantıklı ...

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
742
37

Aslında ciddi manada anlamadığım bir konu var ? Site ücretli mi oldu ? çünkü kurtarma yazılımını defalarca indirmeye çalışmama rağmen bir hata oluştu dedi ve indiremedim.

Aslında böyle bir sitenin ücretli olması ciddi manada hiç de hor görmeyeceğim bir şey çünkü biz kullanıcı ve yarım yamalak elektronikçiler olarak bir tane dosyayı bile bulmakta zorlanıyor iken insanlar onca dosyayı arşivlemiş ve kullanın diye sunmuşlar bence de haklarıdır ;) sadece site ücretli mi oldu onu merak ettim.

sitesi örneğin ücretli olmuş ve sahibi ile bir nevi toprak olmamıza rağmen sevindim çünkü adam yılların emeği ve arşivini ülkenin durumunu da göz önüne alırsak değerlendirmek ve ücretli de olsa bizlere bir hizmet olarak sunmak için paylaşmış. bence fiyatlar tartışılsa da mantıklı ...
birde eski üye olacaksın hiçmi okumuyosun nasıl yazılım istenir konularını, burda hizmet bedava natamam para kardeşim,nerde gördün ücretli olduğunu link ver bakayım

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
742
37
xxxxxxxxxxxxxx sitesi örneğin ücretli olmuş ve sahibi ile bir nevi toprak olmamıza rağmen sevindim çünkü adam yılların emeği ve arşivini ülkenin durumunu da göz önüne alırsak değerlendirmek ve ücretli de olsa bizlere bir hizmet olarak sunmak için paylaşmış. bence fiyatlar tartışılsa da mantıklı ...
reklam yapmışın birde o siteyi tebrik etmişin ama bedava yazılım veren bu siteye laf çakmışın ayıptır birader yazılımları senin verdiğin site parayla bu site bedava veriyor aradaki fark uçurum uçurum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,549

Burada yazılımlar ücretsiz veriliyor. Yanlış yazılım nedeniyle tv iyice çalışmaz duruma gelmemesi için istediğimiz bilgilerin tam verilmesi gerekir bilgiler size verilen linklerde yazıyor. Tabi bu yazdığımı da göz ardı etmeyin bizlerde esnafız öncelik kendi işimiz sonra forum bu nedenle cevabımız biraz gecikiyor.

muratyagci Çevrimdışı

muratyagci

Yeni Üye
26 Mar 2020
24
41
Herkese selamlar. Abilerim ve değerli ustalarım Yaşım 41 ben bu siteye eski üyelerden biriyim ve çok da işi bildiğim söylenemez evet ama tamir etmeye çalıştığım tv yi olmazsa çöpe atar gider yenisini alır Az sonra linkini vereceğim konudaki gibi tavırlara eyvallah etmem.

Değerli ustalarım cevaplara bakar mısınız :

1: birde eski üye olacaksın hiçmi okumuyosun nasıl yazılım istenir konularını, burda hizmet bedava natamam para kardeşim,nerde gördün ücretli olduğunu link ver bakayım

2: reklam yapmışın birde o siteyi tebrik etmişin ama bedava yazılım veren bu siteye laf çakmışın ayıptır birader yazılımları senin verdiğin site parayla bu site bedava veriyor aradaki fark uçurum uçurum

3:
yazılımı nereden indirdiniz.?
internetten :haha

Değerli ustalarım konu kilitlenmiş o yüzden cevap veremedim ama Altı üstü bir yardıma ihtiyacım oldu uzun süredir siteye girmemiştim baktım indiremedim ve soru sordum. Kimseye hakaret etmedim kimseyi reklam etmedim kimseyi rencide etmedim kimsenin bilgisayarına yada sitesine girip bir şeyi çalmadım çalmaya çalışmadım. belki link vermem yanlış olmuş olabilir doğrudur zaten düzeltmişsiniz. Elinize sağlık.

Ama ben bir şerefsiz ben bir namussuz ben bir emek hırsızı yada karakteri şerefi olmayan insan değilim lütfen cevap verirken karşınızdaki kişiye insan olarak değer verin. Yarın birisi bu soruyu ve ardından gelen cevapları okuyunca cevabı veren ve soruyu soran hakkında düşüncesi ne olacak ?

Arkadaşlar kendimi aşağılanmış terslenmiş hissettiren cevaplar aldım hoş bulmadım hoş olmadı. Evet artvin de bir arkadaşım var o bir dosya yolladı bunu bu şekilde dene dedi denedim oldu. belki şans eseridir belki bilinçli ama Çok özür diliyorum herkesin bir şerefi herkesin bir haysiyeti vardır. Evet çok güzel bir hizmet veriyorsunuz çok da güzel bir birlik beraberlik içerisinde bir site kaç yıldır tanıyorum ama ciddi manada yaralandım.

Tamir etmek istediğim TV de zamanım kısıtlıydı nasıl dosya istenir vs kısmını okumadım direk indirmek istedim o da olmadı olmadığı için de soru sormak istedim keşke de sormasaydım

Ricam ise lütfen egolarımızı ön plana çıkartıp aşağılayıcı alay edici ve küçümser şekilde cevaplar ile kırıcı olmayalım birilerinin de kalbimizi kırmasına engel olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt