regal 55r7540u 55"

hayripotur Çevrimdışı

hayripotur

Yeni Üye
9 Şub 2021
16
47
arkadaşlar merhaba

yukarda belirttiğim tv nin ekran panelini kırdık. Tv tamircisi 2500 tl fiyat istedi . Yaptırmalı mıyım veya daha uyguna yaptırabilir miyim?

Yardımcı olacaklara teşekkürler.

hayripotur Çevrimdışı

hayripotur

Yeni Üye
9 Şub 2021
16
47
servis gelme ücreti 60 tl istedi daha ucuz vereceğini düşünmediğim için çağırmadım

hayripotur Çevrimdışı

hayripotur

Yeni Üye
9 Şub 2021
16
47
bu çok zorlu bir süreç sigortacılar yapana kadar iyi ihtiyaç duyunca şeytana dönüyor ben yeni tv aldım. Ancak şöyle bir sorunum var bir türlü ayarlayamadım hitachi 58ht8060ud tv aldım takıldı süper bir sorun yok ancak ekran öyle bir parlakki netflix de ne açsam sanki belgesel izliyormusum gibi oluyor tüm ayarları kurcaladim çözemedim sizce hangi ayarlardan oluyor bu durum

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
bu çok zorlu bir süreç sigortacılar yapana kadar iyi ihtiyaç duyunca şeytana dönüyor ben yeni tv aldım. Ancak şöyle bir sorunum var bir türlü ayarlayamadım hitachi 58ht8060ud tv aldım takıldı süper bir sorun yok ancak ekran öyle bir parlakki netflix de ne açsam sanki belgesel izliyormusum gibi oluyor tüm ayarları kurcaladim çözemedim sizce hangi ayarlardan oluyor bu durum

Hem geçmiş olsun tekrar hemde yenisi hayırlı olsun

Eski tv ye alışık olduğunuz için yeni tv parlak gelmiş olabilir eskisi ips panelse bariz fark var

Geri
Üst Alt