dtyakup
Aktif Üye
- 4 Kas 2020
- 282
- 37
Ben de mesaj attım yasin beye ama geri dönüş olmadıYasin bey tv'yi nasıl buldunuz tavsiye eder misiniz ?
Ben de mesaj attım yasin beye ama geri dönüş olmadıYasin bey tv'yi nasıl buldunuz tavsiye eder misiniz ?
Knka seninle aynı durumdayız tv almak ne zor bişey oldu valla bak kafayı yicem hani biraz ekonomik yönden bu aralar sıkıntı olmazsa üstüne düşmem bukadar ama maalesef durum böyle oldu yerli markalar bile 4_5 k dolaylarında :((Ben de mesaj attım yasin beye ama geri dönüş olmadı
Aynen öyle. Herşey pahalı ???Knka seninle aynı durumdayız tv almak ne zor bişey oldu valla bak kafayı yicem hani biraz ekonomik yönden bu aralar sıkıntı olmazsa üstüne düşmem bukadar ama maalesef durum böyle oldu yerli markalar bile 4_5 k dolaylarında :((
Güle güle kullanınAdem Bey’in tavsiyesi ile TV’yi aldım ve bir haftadır kullanıyorum. Uydu yayınları, kendi smartı üzerinden Netflix ve YouTube kullanıyorum. Adem Bey panel için ne dediyse o çıktı. Beklediğim ve işimi fazlasıyla gören, yan açıları hiçte kötü olmayan bir TV sahibi oldum. Bu modelin varlığından haberdar olmamızı sağlayan tüm forum ahalisine teşekkür ederim.
Şuan GittiGidiyor da mevcut ürünTelevizyon nasıl ünlendiyse hiç bir yerde yok bize de uzaktan bakmak kaldı
Televizyondan memnunmusun kardeşimHoş bulduk. Amazon prime üyeliği sayesinde bir de normalde salı günü gözüküyordu canlı destekten rica ettim salı evde değiliz yarın getirir misiniz diye etkisi oldu mu bilmiyorum bu sabah kolay gelsin firması ile geldi. Servis için online randevu açtım o da yarın akşam 16-19 arası dedi. Sağ salim bir kurulsun izlenimleri yazacağım. Mailin ulaştığında kaydedip mesaj atacağım benim diye yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.
Diğer sanal pazar yerlerindeki satış fiyatları ederinin üzerinde ama gg'daki fiyat kesinlikle kabul edilebilir. Bu fiyatlara yerine daha mantıklı bir şey koyulamaz bence eğer android olmazsa olmazınız değilse.Şuan GittiGidiyor da mevcut ürün
Televizyondan memnunmusun kardeşim
Ne güzel bizleri doğrulayan bu tarz mesajlar alabilmek ve kimseye mahçup olmamak.Adem Bey’in tavsiyesi ile TV’yi aldım ve bir haftadır kullanıyorum. Uydu yayınları, kendi smartı üzerinden Netflix ve YouTube kullanıyorum. Adem Bey panel için ne dediyse o çıktı. Beklediğim ve işimi fazlasıyla gören, yan açıları hiçte kötü olmayan bir TV sahibi oldum. Bu modelin varlığından haberdar olmamızı sağlayan tüm forum ahalisine teşekkür ederim.
Diğer sanal pazar yerlerindeki satış fiyatları ederinin üzerinde ama gg'daki fiyat kesinlikle kabul edilebilir. Bu fiyatlara yerine daha mantıklı bir şey koyulamaz bence eğer android olmazsa olmazınız değilse.
Aynı fikirdeyiz galiba ama bende 55q9900, 55u9600 ve regal 55r752u modellerinden birini alıcam ama kararsızım bi sıralma yapsak nasıl olur acaba regal cof sayısı ile önde diğer özelliklerde u9600 daha üstün hangisini tercih etmeliyim*Satıcıya sordum: Kapalı kutu.
Almayı düşünmek aklımdan geçti ama tercihimi bütçeyi yükseltip 55Q9900'dan yana kullanacağım.
Adem Helvacı hocam buralardayken güzel fikrini alsamAynı fikirdeyiz galiba ama bende 55q9900, 55u9600 ve regal 55r752u modellerinden birini alıcam ama kararsızım bi sıralma yapsak nasıl olur acaba regal cof sayısı ile önde diğer özelliklerde u9600 daha üstün hangisini tercih etmeliyim
Q9900 izleyen birisinden şu yorumu almıştım (Vestel özelinde)Aynı fikirdeyiz galiba ama bende 55q9900, 55u9600 ve regal 55r752u modellerinden birini alıcam ama kararsızım bi sıralma yapsak nasıl olur acaba regal cof sayısı ile önde diğer özelliklerde u9600 daha üstün hangisini tercih etmeliyim
Adem Helvacı hocam buralardayken güzel fikrini alsam
F fikoloji
Adem Helvacı hocam Allah razı olsun kararsızlığımı giderdin gerçekten çok sağol ?Q9900 izleyen birisinden şu yorumu almıştım (Vestel özelinde)
''Bu izlediğim eğer televizyon ise, Bu güne kadar izlediklerimiz neydi?''
Bu benim beyanım değil, iddiam da değil, bu ürünü kullanan birisinin yorumunu aktardım sadece.
752U kendi sınıfında ısrarla önerdiğim model olmakla birlikte bir Q9900 ile kıyaslamak doğru değil bunu zaten bilen biliyor.
Fiyat skalasına göre de eşleşmiyorlar herşeyden evvel.
Yani ortaya çıkan sonuç eğer maddi olanaklar elverişli ise tereddütsüz Q9900
U9600 ile kıyasladığımda kendimce nedenlerle benim tercihim yine 752U olur.
Gittigidiyor dan ürünü almadan önce satıcı ile iletişime geç teyit al kutunun resmini çekip göndermesini iste resimdeki ürün 55R752U değilAdem Helvacı hocam Allah razı olsun kararsızlığımı giderdin gerçekten çok sağol ?