İ
İsmakl8953
Yeni Üye
- 31 May 2020
- 15
- 25
TeşekkürlerMB130S kullanılmış
Samsung boe ve auo panel kullanılmış.Paneli nedir? Şuan A101 de en uygun tv
F fikoloji Bu televizyonda bulunan real vision görüntü iyileştirme, vestel pixellence ile aynı mıdır? Teşekkür ederim.Samsung boe ve auo panel kullanılmış.
Mb130s ise görüntüde kendini kanıtlamış bir Kart, tek dezavantajı smart portalda biraz hantal. Kullanılan panel markalarında güzel yanı.
Her marka için bir lisans mevcut regalde isim farklıdırF fikoloji Bu televizyonda bulunan real vision görüntü iyileştirme, vestel pixellence ile aynı mıdır? Teşekkür ederim.
Her marka için bir lisans mevcut regalde isim farklıdır
Görüntü performansı olarak nasıldır?Her marka için bir lisans mevcut regalde isim farklıdır
Bir üste cevap vermiştim. Kullanılan kart görüntüde kendini kanıtlamış sevdiğimiz bir kart. Panelleri güzel. Bu durumda tek eksiği dediğim gibi yeni çıkan modellere nazaran smart portal biraz daha hantal. Onun dışında kendi evimde de bu kartı severek kullanıyorum.Görüntü performansı olarak nasıldır?
Teşekkür ederim, Smart konusu önemli değil. Mi box ile kullanacağım. Sadece görüntü işleme için fark var mı aralarında onu merak etmiştim. Görüntü konusunda sıkıntı olmayacağını anlıyorum. Tekrar teşekkür ederim.Bir üste cevap vermiştim. Kullanılan kart görüntüde kendini kanıtlamış sevdiğimiz bir kart. Panelleri güzel. Bu durumda tek eksiği dediğim gibi yeni çıkan modellere nazaran smart portal biraz daha hantal. Onun dışında kendi evimde de bu kartı severek kullanıyorum.