Herkese iyi günler.
Öncelikle beni bu tv ile tanıştıran, tavsiye eden ve almaya karar vermemde büyük yardımı dokunan Sefa06 ve Ado ya huzurunuzda tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Ürün,çok şükür kargodan kazasız belasız geldikten sonra kurulumu da herhangi bir problem çıkmadan gerçekleşti.derhal ado hocamın da ısrarla söylediği panel testini gerçekleştirdim.life time, piksel hatası, ışık sızması vb. hiç bir sorunla karşılaşmadım ve içim rahatladı resimdeki panel testinde özellikle kırmızı renkte ekrana yansıyan avizemin ışığıdır.yanıltmasın sizi
Size de yardımcı olması bakımından belirtmek isterim ki izleme mesafem koltukla tv arası direk karşıdan tam olarak 3,5 mt. 30 derecelik bir açı ile en kısa yerde 1,80 mt.Bana bu mesafelerde büyük keyif verdi dev ekran.Tv nin dahili uydusunu şimdilik kullanmadım.çünkü hem duvardan gelen uydu kablosu kısa kaldı hemde zaten fhd uydu alıcım olduğundan. bundan önceki tv LG olduğundan mıdır nedir (çünkü panelden falan anlamam ama bu da lg ips panelmiş o yüzden) tv görüntüsünü gerçekten çok beğendim.çok net ve çok güzel.hatta sd yayınlar sıkıntı olur dedim ama onlarda bayağı başarılı.korktuğum gibi olmadı yani.tabi birçok ince ayarıyla tam olarak mükemmel görüntüyü yakalamakta mümkün.o kadar yandan izlemeyeceğim ancak sizin için iki yandan da açılı olarak çektim ve görüntü kaybı ve beyazlanma gibi sorunu da yok.bu da çok hoşuma gitti.sesi de bana göre yeterli geldi.
Tv deki diğer bütün özelliklerini de sırasıyla denedim. wifi kablosuz olarak hemen bağlandı.modem zaten tv nin yanında.eğer kablosuz sorun olsaydı kablolu bağlantı yapacaktım ama gerek kalmadı.smart gayet hızlı(youtube olsun,film açma falan olsun)bluetooth sorunsuz bağlandı,ekran paylaşımı hem pc den hem telefondan sorunsuz, usb okuma problem yok.ekran büyüklüğü, özellikleri ve bunların yanında fiyatı da göz önüne alındığında çok güzel bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.ado hocamında dediği gibi pırıl pırıl bir tv gerçekten.vesile olanlardan Allah razı olsun.umarım hayırlısıyla güle güle kullanmak nasip olur...