Regal 50RH0LU - NETFLİX SORUNU

M Çevrimdışı

mutti159

Yeni Üye
18 Mar 2026
1
30
Tum foruma selamlar öncelikle, 2025 yılında garantili şekilde aldığım Regal marka 50RH0LU TV de anakart yanması sonucu garanti kapsamında anakarti degistirdiler . Bu zamana kadar Netflixi sorunsuz kullanırken yeni anakart sonrası hem TV nin yazılım sistemi degisti ( umrumda değil aslında bu) ve Netflix uygulaması Smart TV de gözükmesine rağmen bastığım zaman , Netflix logosu ekrana geliyor akabinde uygulamalara geri atıyordu . Bu zamana kadar çok memnun olduğum için hem bulaşık hem çamaşır makinesini gidip Regal aldım sırf markaya destek için . İçindeki anakart sanırım 17MB180E_G32 . Daha önceki kart aynı mıydı bilmiyorum. İnternetim aktif , tüm uygulamalar normal olarak çalışıyor , yazılımı da güncellendim,(v1.78.0.0) ama yine de açamadım . Ayrıca TV karıştırırken şöyle birşey farkettim, sistem başlığı altındaki Netflixe girip ESN ( elektrik seri no ) bastığım zaman ----- yazıyor sanırım sertifika- yazılım sorunu ama uygulama silme yapılmıyor ve marketinde Netflix görmediğim için güncelleme vb yapamadım , servise tekrar kayıt açtım ancak size de sormak istedim

1000179638.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,587
Cihaz garanti dahilinde olduğu için servisin müdahalesi daha doğru olacaktır.

Geri
Üst Alt