servis menüde diagnotic içinde factroy rest var ok basın resetleyin tekrar deneyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba bu tv ye normal yazılım yükledim tv çalıştı fakat ekran ters çıkıyor. şimdi ise full yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat tv yazılım almıyor bu yazılımı farklı yollar ile yükleme imkanı varmı örneğin: menü 4725 servis menüsü şifresi gibi
merhaba bu tv ye normal yazılım yükledim tv çalıştı fakat ekran ters çıkıyor. şimdi ise full yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat tv yazılım almıyor bu yazılımı farklı yollar ile yükleme imkanı varmı örneğin: menü 4725 servis menüsü şifresi gibi
panel bilgisi nedir.panel bilgisini bilmiyorsanız full yazılımı almadıysa panel dosyasını tv den usbye kopyalayıp buraya verin tersliğini düzeltiyim
panel bilgisi nedir.panel bilgisini bilmiyorsanız tv den usb ye pq dosyasını kopyalayıp bura verin ben düzeltip veriyim
sorun full yazılım ile çözüldü ustam teşekkür ederim.panel bilgisi nedir.panel bilgisini bilmiyorsanız tv den usb ye pq dosyasını kopyalayıp bura verin ben düzeltip veriyim
sorun full yazılım ile çözüldü ustam teşekkür ederim.