Vestelin ürettiği bir klimayı satın almak, hem de ikinci el. Büyük cesaret.
Kaldı ki benim 28m2 Salondaki GREE üretimi OLEFİNİ bile enerji verimliliğine çok geç iniyor, 27m2 sizin salonda o regal'in elektrik faturanıza ne yapacağını hiç düşündünüz mü?
Bakınız soğutmaz demiyorum bunu başarır ancak hem gürültüsünden rahatsız olursunuz hem de faturasından. E madem koşullar böyle, o halde şunu düşünmek gerekmiyor mu? Hem peşin para ödeyeceksiniz 5400tl, hem her ay faturaya 200 300 gereksiz yük bindireceksiniz, hem de garantisi 6 ay kalmış ikinci el kötü kalite ürün alacaksınız.
ortalama 250 tl gereksiz elektrik parasını 4 aydan 1000tl desek, 5400 de ikinci el cihaz için vereceğiniz para desek oldu size 6400. E bunun montaj işçiliği olmayacak mı? Gelecek olan klimacıya da 1000tl ödemeyecekmisiniz? (Abi bunun borucu bilmem ne olmuş, abi bunun gazı kaçmış tuzu kokmuş diyecek o parayı sizden alacaklar biliyorsunuz)
Haydaaaa oldu size 7400.
Velev ki ben çok abartmış olayım 7000 olsun.
Yanlış görmediysem 8500tl ye airfel klima satılıyor. Sıfır ve garantili, neden riske giresiniz ki vestelin kliması için?
Tamam vestelin bize avantaj sunduğu veya bazı modelleri için kalite sunduğu (Kendi çapında) dönemler oluyor ancak bu dönem o dönem değil, bu ürün de o ürün değil.