Redline Mate Pro (u212) Orijinal Firmware (.img) veya Stabil Kumanda/VFD Çözümü

Halil42

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Halil42
Merhabalar, elimde Redline Mate Pro (Amlogic S905X3, u212 anakart) Android Box var. Cihaz açılışta logoda renkler karışık/parazitli bir şekilde takılı kaldı. Cihazın orijinal .img yazılımını hiçbir yerde bulamadım. Cihazı kurtarmak adına yaptığım Aidan's ROM denemelerinde 3 farklı tabloyla karşılaştım:

Denediğim Senaryolar ve Durum:

1. Senaryo: Cihaz açılıyor ancak Wi-Fi, Bluetooth ve Kumanda kesinlikle çalışmıyor.
  2. Senaryo (En Yakın Olduğum): Wi-Fi ve Bluetooth çalışıyor. Ancak USB klavyeyi sistem görmesine rağmen tuşlara basınca hiçbir işlem yapmıyor (Input sorunu). Aidan's ROM üzerine Redline'ın orijinal vendor.partition dosyasını gömerek klavye sorununu çözdüm, boot animasyonu da Redline olarak geliyor ancak Kumanda hala hiçbir şekilde çalışmıyor.
  3. Senaryo: Başka bir sürümde sadece ön panel (VFD) çalışıyor ancak o da "kayık" bir şekilde (yanlış/eksik karakterlerle) yanıyor. Bu sürümde ise Wi-Fi, Bluetooth ve Kumanda devre dışı.
Sizlerden Ricam:

• Elinde bu cihazın (Redline Mate Pro - u212) orijinal fabrika çıkışlı USB Burning Tool (.img) yazılımı olan veya sağlam cihazından imaj çekebilecek bir usta var mı?
  • Veya 2. senaryodaki (Aidan + Orijinal Vendor) kurulumunda kumandayı (remote.conf / remotecfg) aktif etmenin bir yolunu bilen var mı?
  • Kayık yanan ön panel saatini düzeltmek için Redline'ın doğru pin haritasına (vfd_dot_bits) sahip olan var mı?
Cihazın donanımı sağlam ama yazılımlar arası sürücü çakışması yaşıyorum. Orijinal yazılıma ulaşabilirsem her şey çözülecek. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt