Evet var. IP TV için kullanıyorum.wifi antenin varmı?
Oradan olmuyorinternet üzerinden online güncelleme olarak yazılım key ve kanal güncelleyebilirsin. kanal listesi her zaman güncel olmayabilir.
ayarlarlardan verdiğim frekans ile tp araması yaparak türksat kanallarını güncelleyebilirsin ağ arama şebeke açık olmalı
tek frekans ile bütün kanallar otomatik güncellenir yeni kanallar listenin sonunda yer alır
FREKANS : 12380 SEMBOL: 27500
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tarama yapınca kanallar güncellenmiş oldu otomatik güncellenmez 3-5 ayda bir bu frekans ile tarama yap her tarama yaptığında yeni kanallar varsa onlar gelir güncellenir bu otomatik değil manuel olarak tek frekans ile tkgs olmayan cihazlar için türksat kanal listesini güncellemeye yararBu frekansı girip tarama yaptım. Artık otomatik güncelleyecek mi?
Yükledim ancak gelmedi. Yüklerken yukarda seçenekler var Maincode falan hangisini seçeceğim onu bilmiyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sayfasından son yazılımı USB bellek ile yükleyin, TKGS cihaza gelir.
Yükledim ancak gelmedi. Yüklerken yukarda seçenekler var Maincode falan hangisini seçeceğim onu bilmiyorum.
O dosya rardan çıkmıyor bozuk. Kanalı hallettik. Yazılım güncellemede yukarıdan hangisi seçilecek.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunu indirin dosya icinden cıkarıp usb atın maincode secenegi deil
sag yapin channel list yazar secip yukleyebilirsiniz.
yazılım degişimi maincodeO dosya rardan çıkmıyor bozuk. Kanalı hallettik. Yazılım güncellemede yukarıdan hangisi seçilecek.