Redline IP 80 max yazılım sorunu

S Çevrimdışı

sonnefesim

Yeni Üye
2 Eyl 2018
13
34
Merhabalar, Redline IP 80 max cihaz var elimde. Allwinner işlemcili. Cihazda Bluetooth var ama ayarlarda Bluetooth aksesuar sekmesi yok gözüküyor. Kablosuz hata ayıklama seçeneği de yok. Usb hata ayıklamada kısıtlanmış yada sorunlu gibi. Haliyle launcher yüklemek yada gereksiz uygulamaları kaldıramıyorum. Yardımcı olacak varmı. Sanki cihazdaki yazılım hatalı veya eksik yüklenmiş gibi. Cihazın orijinal yazılımınıda bulamıyorum. Elinde yazılımı olan varsa yükleme şekliyle paylaşabilir mi? Yazılımı yükleyerek sorun çözülür diye düşünüyorum.

C Çevrimdışı

cyrpto

Yeni Üye
2 Ara 2022
11
38
cihaz hakkında yazan yeri bulun güncelleme kontrol yapın yeni yazılım varsa ok basın bekleyin yazılım güncel diyorsa usb ye attığınız yazılımı usb güncelleme olarak ok basıp bekleyin. Redline cihazlar biraz değişik eğer çok uzun sürüyor yazılımı almıyorsa fişi çekin cihazın altında reset düğmesi var oraya basıp recovery menüden APPLY UPDATE FROM EXT bu isimle eğer farklı yazıyorsa EXT yazan sonunda ok usbyi seçip ok yapın biraz zaman alır, sonra açılır.
fabrika ayarına da alabilirsiniz, donanım arızası olabilir ,eğer bilginiz yoksa uğraşmayın.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sonnefesim

Yeni Üye
2 Eyl 2018
13
34
cihaz hakkında yazan yeri bulun güncelleme kontrol yapın yeni yazılım varsa ok basın bekleyin yazılım güncel diyorsa usb ye attığınız yazılımı usb güncelleme olarak ok basıp bekleyin. Redline cihazlar biraz değişik eğer çok uzun sürüyor yazılımı almıyorsa fişi çekin cihazın altında reset düğmesi var oraya basıp recovery menüden APPLY UPDATE FROM EXT bu isimle eğer farklı yazıyorsa EXT yazan sonunda ok usbyi seçip ok yapın biraz zaman alır, sonra açılır.
fabrika ayarına da alabilirsiniz, donanım arızası olabilir ,eğer bilginiz yoksa uğraşmayın.
Bilgim var. Recovery kısmından yazılım dosyasını seçtiğimde doğrulama kısmını geçmiyor. Yüklemek istediğiniz yazılım mevcut yazılımdan düşük diyor. Yükleme başlamıyor.

Geri
Üst Alt