Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Günaydınlar Arkadaşlar Ramler hakkında forumda pek bilgiye rastlıyamadım şurada bir konu açayım dedim neticede bu aile büyük geniş bir aile tabi ilerleyen zamanlarda da daha farklı konularla burada olacağım şimdiii https://tavsiyeforumu.com/konu/termal-macun-ne-kadar-surede-yenilenmelidir.6452/page-2#post-131146 bu konuda bana ait dün kasamı söktüm zaten genelde yılda bir kere bakımını yapmaktayım detaylı inceleme yaptığımda işlemci fanında ek olarak kasanın kapağına taktığım fanda ve psu fanında ekran kartı fanında çok hafif bir tozlanma gözlemledim termal macunada baktım kenarlardan eksilmiş sökmüşken onuda değiştireyim dedim şimdi asıl konum Rem sevgili Dostum
Umut Barış remede bir bakıyım dedim ve remin sol kısmında soketlerde renk farklılığı farkettim ayrıcaa çok hafif bir yamukluk var çok şükür problemsiz çalışıyor rem ama bozulmasından korkuyorum şuanda da durumum çok sıkışık bozulsa vay halime Sorulara gelecek olursam
1.Belleklerin sağlıklı olup olmadığını gösteren bazı programlar vardı onlar neydi yada sizlerin tavsiye edeceği programlar varmı
2.Fotoğrafa dikkatli bakınız işaretledim o soketler niye öğle olmuş şimdi yüklemesini yapacağım
3.İnternette Rem soğutucu Satılıyor Bana biri internetten Rem soğutucu Al Tak Dedi sizlerin tavsiyeleri nelerdir Forum Ailesi?
AAAA Resim yükleme yapamıyorum arkadaşlar neden ? Sota F fikoloji Adem Helvacı TEKNOWEST
1.Belleklerin sağlıklı olup olmadığını gösteren bazı programlar vardı onlar neydi yada sizlerin tavsiye edeceği programlar varmı
2.Fotoğrafa dikkatli bakınız işaretledim o soketler niye öğle olmuş şimdi yüklemesini yapacağım
3.İnternette Rem soğutucu Satılıyor Bana biri internetten Rem soğutucu Al Tak Dedi sizlerin tavsiyeleri nelerdir Forum Ailesi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
AAAA Resim yükleme yapamıyorum arkadaşlar neden ? Sota F fikoloji Adem Helvacı TEKNOWEST