yolgezer
Aktif Üye
- 2 Haz 2019
- 398
Merhaba arkadaşlar PUBG nin lite diye bi sürümü çıktı. normal sürüm ün ücretini vermek istemeyenleri geçtim pc si yetmeyenler için bi sürüm çıkarıldı. asıl amacı milleti mobilden uzaklaştırmak. çünkü mobil adı üstünde telefon için ve pc den girenler klavye fare ikisili olsun hile olsun mobil oynayanların içinden geçtiği için bu sürüm çıkarıldı. oyun hala beta aşamasında. bu yüzden özellikle türkiye sunucusunda büyük bi ping sorunu var. bu sorun sabahları karakterin hareketini kısıtlar ölçüde resmen. ama bunun yanında gece -an itibari ile bu saatlerde - ping oldukça düşüyor ve oyunda buglar oldukça azalıyor. betadan ne zaman çıkar bilinmez. ama oyun oldukça eğlenceli
Not: yolgezer nickim yine ve oyunda yolgezer-kar98k gören bence kaçsın
Minimum Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi
Windows 7/8/10 64 bit
Windows 7/8/10 64 bit
İşlemci
Intel Core i3 2,4 GHz
Intel Core i5 2,8 GHz
Bellek
4 GB
8 GB
Grafik işlemci
Intel HD Graphics 4000
NVIDIA GeForce GTX 6600
veya
AMD Radeon HD 7870
Depolama alanı
4 GB
DirectX sürümü
DirectX 11
ekran kartınızın en en düşük olarak sm4.1 desteğine sahip olması gerekli arkadaşlar. bu da demektir ki amd sahibi iseniz şanslısınız. çünkü hd3xxx
ve üstü tüm amd kartlar bu özelliği destekliyor.
bazı dx10 nvidia kartlar da açıyormuş ama grafikler leş ve çok kötü fps lerde. ayrıca yapabilen de 3d toolllarla yapıyor. tavsiye etmem. zaten o seviye bi nvidia varsa elinizde leştir. atın yenisini alın
oyun içinden bi kaç foto veriyorum.
özellikle son resim önemli çünkü takım arkadaşım yanlışlıkla son kişiyi sisleyince ben adamı göremedim ve adam beni baya bi doğradı ama adam kolsuzun teki olmalı ki son noktayı koyamadı
canlı oynanışı arkadaşlar.
bi tane de güzel bi kar98k ile oturtma videosu var. aslında o kadar efsanevi değil. çok daha iyilerini yapmıştım. ama oyunu oynayan tayfa genelde pubg mobilden gelenler ve o yüzden nişanlayamıyorlar. mobile ilk girdiğinde 15 kille 1. olan yeğenim de kardeşim de yapamıyor. çünkü oyunun dinamikleri aşırı farklı. o yüzden oyun kolay aslında. ama ping yüzünden kitlenebiliyor. ki bu da şans işi. kiminn pingi çok iyi kiminin benimki gibi 900 lerde. ama geceleri düzeliyor
@Let's _be_ honest bak abi şunlara bi
bu da askere giden bi kardeşimizle beraber çektiğimiz diğer oyun kaydı.
Not: yolgezer nickim yine ve oyunda yolgezer-kar98k gören bence kaçsın
Minimum Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi
Windows 7/8/10 64 bit
Windows 7/8/10 64 bit
İşlemci
Intel Core i3 2,4 GHz
Intel Core i5 2,8 GHz
Bellek
4 GB
8 GB
Grafik işlemci
Intel HD Graphics 4000
NVIDIA GeForce GTX 6600
veya
AMD Radeon HD 7870
Depolama alanı
4 GB
DirectX sürümü
DirectX 11
ekran kartınızın en en düşük olarak sm4.1 desteğine sahip olması gerekli arkadaşlar. bu da demektir ki amd sahibi iseniz şanslısınız. çünkü hd3xxx
ve üstü tüm amd kartlar bu özelliği destekliyor.
bazı dx10 nvidia kartlar da açıyormuş ama grafikler leş ve çok kötü fps lerde. ayrıca yapabilen de 3d toolllarla yapıyor. tavsiye etmem. zaten o seviye bi nvidia varsa elinizde leştir. atın yenisini alın
oyun içinden bi kaç foto veriyorum.
özellikle son resim önemli çünkü takım arkadaşım yanlışlıkla son kişiyi sisleyince ben adamı göremedim ve adam beni baya bi doğradı ama adam kolsuzun teki olmalı ki son noktayı koyamadı
canlı oynanışı arkadaşlar.
bi tane de güzel bi kar98k ile oturtma videosu var. aslında o kadar efsanevi değil. çok daha iyilerini yapmıştım. ama oyunu oynayan tayfa genelde pubg mobilden gelenler ve o yüzden nişanlayamıyorlar. mobile ilk girdiğinde 15 kille 1. olan yeğenim de kardeşim de yapamıyor. çünkü oyunun dinamikleri aşırı farklı. o yüzden oyun kolay aslında. ama ping yüzünden kitlenebiliyor. ki bu da şans işi. kiminn pingi çok iyi kiminin benimki gibi 900 lerde. ama geceleri düzeliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Let's _be_ honest bak abi şunlara bi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu da askere giden bi kardeşimizle beraber çektiğimiz diğer oyun kaydı.
Son düzenleme: