teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,138
- 65
Sevgili gençler biliyorum şimdi "abi nereden çıktı bu" diyorsunuz, veya "aha dur bakayım ne yazmış" diyerek konuya tıkladınız
Ama şunu belirteyim bu cihaza para ödemedim ,bana bir hediyedir, bir süre önce birisine yardım ettim (inanın gönülden) ,yapılan işin basitliğini görünce bana "alattin bey bu tvnin paneli değişecek denmişti ve işçilik dahil çok para istenmişti sen 5 dakikada hallettin" demişti ,işin aslı tvden hdmi seçmiştim ve bunu da söyledim ,söylediğim yetmedi bir de 1- 2- 3- diye yazarak verdim ki böyle bir şey yaşayınca kendisi yapsın diye.Yani torunu kaynakları nasıl oldu ise değiştirmiş(teferruat yazmıyorum maalesef) ,illa bana para verecek,hatta "hakkımı helal etmem " falan da deyince dayanamadım ve "bir daha uzatırsan, yazdığım kağıdı yırtar ,tvyi eski haline getiririm bak karışmam" dedim
Bir gün saat 10 gibi mesaj gelmiş, kargonuz yola çıktı diye,şaşırdım oğluma sordum "baba ben bir şey almadım ,gelince bir şey imzalama sakın" dedi.2 gün sonra kargodan geldiler ve kargoyu bıraktılar,bir şey de imzalamadım çünkü kod gelmişti, onu söyleyince çocuk bıraktı gitti.Kargoyu açtığımda bir akıllı saat, bir projeksiyon,BT hoparlör,bir de kablolu mouse çıktı,tabii evde kargaşaya neden oldu çünkü bizimkisi benim aldığımı düşünmüş
Oğlum işten gelince anlattım, baba sana fatura yollamaları lazım emailine dedi.Bana fatura gelmeyince iyice merak ettik ailecek iyi mi
2 gün sonra bir arkadaşım aradı,xxxx sana hediye gönderdi aldın mı deyince olay ortaya çıktı
Kişiyi aradım "gerek yoktu" dedim, bana "sen benim işimi gördün,ufacık hediye göndermişim çok mu alattin bey,sen böyle şeylere meraklısın güle güle kullan" dedi.Bizim hanım dizisini izlerken ben de BT kulaklığımı takıyorum ve duvara yansıtıp istediğimi izliyorum ,hem de kocaman ekran,bir tek köşelerde sorun var olsun bana yetiyor 
İşte bana gönderilen Projeksiyon cihazı

Bir gün saat 10 gibi mesaj gelmiş, kargonuz yola çıktı diye,şaşırdım oğluma sordum "baba ben bir şey almadım ,gelince bir şey imzalama sakın" dedi.2 gün sonra kargodan geldiler ve kargoyu bıraktılar,bir şey de imzalamadım çünkü kod gelmişti, onu söyleyince çocuk bıraktı gitti.Kargoyu açtığımda bir akıllı saat, bir projeksiyon,BT hoparlör,bir de kablolu mouse çıktı,tabii evde kargaşaya neden oldu çünkü bizimkisi benim aldığımı düşünmüş

İşte bana gönderilen Projeksiyon cihazı

Son düzenleme: