Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,451
klimaya uzaktan erişim istiyorsa plus modelini alın.Yaz beni de listeye.
Kayınvalide klima sordu direk lg dedim.
klimaya uzaktan erişim istiyorsa plus modelini alın.Yaz beni de listeye.
Kayınvalide klima sordu direk lg dedim.
multi iyi hoş ama öyle bir arıza denk gelir ki tüm sistem durur.! en korktuğum senaryo o yüzden evimde 4 adet klima var.
Sana da klima gücü yeterli geliyor değil mi?100+m2 alanda 2 adet 12lik kullanıyorum
Aynı şekilde 3 klima ayrı ayrı. Bende ilk kurulumda vrf ya da multi düşünmüştüm. Tek dış ünite arıza yaptığı anda tamamen ortada kalınıyor. Hatta vrf ya da multi düşünülen yerlerde doğrudan havalandırma sistemi uygulaması bence daha efektif.multi iyi hoş ama öyle bir arıza denk gelir ki tüm sistem durur.! en korktuğum senaryo o yüzden evimde 4 adet klima var.
sisteme lossnay eklersen o zaman müthiş olur.Aynı şekilde 3 klima ayrı ayrı. Bende ilk kurulumda vrf ya da multi düşünmüştüm. Tek dış ünite arıza yaptığı anda tamamen ortada kalınıyor. Hatta vrf ya da multi düşünülen yerlerde doğrudan havalandırma sistemi uygulaması bence daha efektif.
Normalde klima sistemleri ile alamadığın temiz hava opsiyonunu dört dörtlük sağlamış olursun.sisteme lossnay eklersen o zaman müthiş olur.
45 metre için 18.000 btu klima al dediler bana.Ben fazla soğuk sevmediğim için 12.000btu tam geliyor,hatta fazla bile auto modda hiç çalıştırmadım mesela.Hep silence modda çalışıyor bazen de sleep modda Sizlere filtreler konusunda soru soracaktım ama başka bir başlık açayımİzolasyonu iyiyse ve sadece soğutma için kullanılıyorsa yeterli. Bulunduğunuz bölgede çok yüksek sıcaklıklar gözlenmiyordu diye hatırlıyorum.
Bizdeki klimalardan biri 24. Ancak onu alma sebebim izolasyonun hiç olmaması ve ısınma içinde kullanıyor olmamız. Onun haricinde söylediğiniz gibi 12000 btu o alanlar için özellikle çok aşırı sıcak olmayan bölgelerde ideal.45 metre için 18.000 btu klima al dediler bana.Ben fazla soğuk sevmediğim için 12.000btu tam geliyor,hatta fazla bile auto modda hiç çalıştırmadım mesela.Hep silence modda çalışıyor bazen de sleep modda Sizlere filtreler konusunda soru soracaktım ama başka bir başlık açayım
Evet ben ısınma amaçlı kullanmıyorum o yüzden fazlasıyla yeterli geliyor.Bizim burada kombi kullanılır.Isınma amaçlı kullansaydım ben de 18.000btu değil 24.000btu alırdımBizdeki klimalardan biri 24. Ancak onu alma sebebim izolasyonun hiç olmaması ve ısınma içinde kullanıyor olmamız. Onun haricinde söylediğiniz gibi 12000 btu o alanlar için özellikle çok aşırı sıcak olmayan bölgelerde ideal.
Dışarıdan temiz, içeriden kirli hava alınıyor sistem içerisinde birbirine temas ettirmeden sadece birbirine ısıları transfer ettiriliyor.Normalde klima sistemleri ile alamadığın temiz hava opsiyonunu dört dörtlük sağlamış olursun.
En memnun olduğum makina Samsung JungfrauEvet ben ısınma amaçlı kullanmıyorum o yüzden fazlasıyla yeterli geliyor.Bizim burada kombi kullanılır.Isınma amaçlı kullansaydım ben de 18.000btu değil 24.000btu alırdım
Sota 4 klimanın hepsinden memnun musun?Ne zamandır kullanıyorsun?Sürekli çalışıyorlar mı?