Makinenin kazanı 63 litre ve inverter motora sahip.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Maddi durum sağlam olacak Siemens Avantgarde WM14U940TR alacan ama biraz hayal
bütün makineler türk kullanıcılarının elinde bozulur. Teyze tepikleye tepikleye doldurursa miele bile gider ?Nesnelerin interneti ve kullanıcı arayüzü dışında fazla bir yenilik vaadediyor mu bilmiyorum.
Bakterilerle ilgili bir yıkama teknolojisinden bahsediyor ama işin uzmanı değilim, pratikte görmeden de bir yorumda bulunamam.
Kronik arızası olmasın, işimi görsün yeter mantığındayım ben.
bütün makineler türk kullanıcılarının elinde bozulur. Teyze tepikleye tepikleye doldurursa miele bile gider ?
Aynen öyle ama 10 kg ve üstündekilerde bi zahmet tek kişilik elyaf yorganları yıkasın bi zahmetE yani, makinenin de bir kapasitesi var.
Genelde yorgan, battaniye yıkanmayacak makinelerde yorgan battaniye yıkıyoruz. Sıkıntı bu bence.
Aynen öyle ama 10 kg ve üstündekilerde bi zahmet tek kişilik elyaf yorganları yıkasın bi zahmet
Bir emekli " kurutemizlemeci" olarak cevap veriyorumEski tip yün yorganları 10 kilogramlık makineler bile yıkayamıyorsa, 5-6 kiloluk makineler yine iyi dayanıyormuş.
Bir emekli " kurutemizlemeci" olarak cevap veriyorum
Yün yorganlar makineye farzedelim 3 Kg girer,ıslanınca 30 Kg belki fazlası olur , öyle çok su çeker ki şaşarsınız ,denemiş biri olarak not düştüm
Bu arada makina bozuktu,hurdalığa gidecekti dur deneyeyim bakayım dedim,yorganı zor çıkarttık içinden