Yazılım dediğin cihan elektroniğin verdiği değil sanırım değil miUstam bu yazılımlada kumanda aktif olmadı
kendi orjinal kumandası bu![]()
bu kumandayıda denedim olmadı yazılım farklı marka ait galiba![]()

Yazılım dediğin cihan elektroniğin verdiği değil sanırım değil miUstam bu yazılımlada kumanda aktif olmadı
kendi orjinal kumandası bu![]()
bu kumandayıda denedim olmadı yazılım farklı marka ait galiba![]()

Evet cihan ustanın verdiği buradaki yazılımı yükledim ustamYazılım dediğin cihan elektroniğin verdiği değil sanırım değil mi![]()
Hımm ,etiketliyeyim tekrar bakayım,sevgili Cihan Elektronik ne diyecekEvet cihan ustanın verdiği buradaki yazılımı yükledim ustam
Profilo 50PA515E bu ekranda kalıyor kumanda işlev görmüyor farklı kumanda denendi bu menüden çıkmıyor full yazılım varmı yada hard reset atılıyor tv üzerindeki tuşlarla
![]()
![]()
![]()
![]()
Ustam gözdeymiş sorun 38 k ır göz taktım çalışıyor şuanBu kumanda dene attığım orj yazilimi bu
![]()
Ooo, hadi güle güle kullansın bakalımUstam gözdeymiş sorun 38 k ır göz taktım çalışıyor şuanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Gecmiş olsun diyelim eline sağlık ustamUstam gözdeymiş sorun 38 k ır göz taktım çalışıyor şuanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
size yazılım verilmedi ki.?Selam aleyküm ben yazılımı indirdim fakat nasıl yükleyeceğiz ?
Usb ye atıp sonrasını nasıl yapıyoruz ??