B
bellatricc
Yeni Üye
- 16 Şub 2023
- 5
- 33
Ne yaptıysam oturum açamadım bir türlü androidmi smart tv mi bu cihaz verilen parayı hak etmiyor çözüm varsa yardımcı olabilirmisiniz
Android yazıyor ama demeye bin şahit isterKutusunda yazmıyor mu android veya smart olduğu
Doğrudur ne yapmak lazım bir çözüm yokmudurLisanssız android o model.
O da android ama Google lisanssız. Uygulamalar google destek almaz. Uygulamalarin çoğu stabil çalışmaz.Android yazıyor ama demeye bin şahit ister
Doğrudur ne yapmak lazım bir çözüm yokmudur
downloaderi yükleyip deneyim ozaman bi sonuç ne olacak teşekkür ederimO da android ama Google lisanssız. Uygulamalar google destek almaz. Uygulamalarin çoğu stabil çalışmaz.
Ama YouTube uygulamasını sil. TV nin mağazasında arat bı. Başka varmı YouTube uygulaması. Varsa tek tek dene. Yoksa downlander i yükle 3. Taraflardan yükle YouTube uygulamalarını. Dene biri olur. Büyük ihtimalle
Downloaderi indirdim uygulama yükleme için çözemedim anlamadımO da android ama Google lisanssız. Uygulamalar google destek almaz. Uygulamalarin çoğu stabil çalışmaz.
Ama YouTube uygulamasını sil. TV nin mağazasında arat bı. Başka varmı YouTube uygulaması. Varsa tek tek dene. Yoksa downlander i yükle 3. Taraflardan yükle YouTube uygulamalarını. Dene biri olur. Büyük ihtimalle
Teşekkür ederim kardeşimAçılan uygulamada sol üstte browser yazar. Oradan istediğin uygulamaları ara.
Cepten Google yada YouTube da ara resimli görüntülü nasıl yükleyeceğini anlatan video lar var. Daha iyi anlatıyor