Profilo 43pa305t Netflix yükleme işlemi

rbasaran1905

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
rbasaran1905
Arkadaşlar merhabalar. Profilo 43 pa 305 t smart TV kullanıyorum. TV min yazılımı vestele ait. Uygulamalar kısmında Netflix yok. Yükleme yaparak izleyebilmem mümkün müdür?

Televizyonuma ait bilgiler:
2017 çıkışlı (2017 Kasım üretimi)

Menü 4725 yaptığımda şu kısım geliyor.

Yükleme için yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

20200329_141749.jpg

Tv nizin normal menü/ayarlar kisminda netflix görünüyor mu, aktif ve esn numarasi mevcut mu?
Netflix ile ilgili buradakikonuyuda profil alma kismindan itibaren inceleyebilirsiniz.

Tv nizin normal menü/ayarlar kisminda netflix görünüyor mu, aktif ve esn numarasi mevcut mu?
Netflix ile ilgili buradakikonuyuda profil alma kismindan itibaren inceleyebilirsiniz.
Maalesef aramalar kısmında Netflix uygulaması yok.

linkini verdigim konuyu inceleyip modlamayi deneyebilirsiniz.Deneme yapacaksaniz modlama yaparken tv nizden aldiginiz mb211_swprofile.bin verisiyle islem yapacaksiniz.
Teşekkür ederim cevabınız için. ben bu konuda biraz yetersiz kalacağım o yüzden teknik konuda bunu daha iyi yapabileceğini düşündüğüm yakinimdaki birinden yardım alayım.

linkini verdigim konuyu inceleyip modlamayi deneyebilirsiniz.Deneme yapacaksaniz modlama yaparken tv nizden aldiginiz mb211_swprofile.bin verisiyle islem yapacaksiniz.
Merhaba aynı televizyon bende de var modlamayı denedim olmuyo mb110 sizce neden

Geri
Üst Alt