PROFİLO 4 K TV UYDU ALICISINDAN SES GELMİYOR.

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Herkese hayırlı akşamlar.
Arkadaşlar 50 inç 4 k tv nin kendi dahili uydu alıcısından görüntü geliyor ses gelmiyor, uydunet alıcısından ve diğer video oynatıcısın dan ses gelmektedir yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mudur . Bu konu hakkında bilgisi olan yada başına bu tür bir sorun gelen var mı ?

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Tüm kanallarda yapıyordu az önce baktım kendi kendine düzelmiş :mutlu. ilginiz için teşekkürler:ok

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Eğer herşey de yapıyorsa LED kaynaklı yapabilir bu gibi durumlarda ekrana dikkatli bak gerekirse telefon flaşı ile içinde görüntü oynuyor mu diye kontrol et
sadecene kendi dahili uydu alıcısında yapıyordu , görüntü vardı ses yoktu ses kendi kendine geldi şu an için bir sıkıntı yok.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
sadecene kendi dahili uydu alıcısında yapıyordu , görüntü vardı ses yoktu ses kendi kendine geldi şu an için bir sıkıntı yok.
Pardon yanlış anlamışım ben ses var görüntü yok algıladım, böyle durumlarda ilk kurilum yapıp yine çalıştırdığı da genelde düzeliyor

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Forumda yayınlayınca ,kesin "korkusundan" çalışmıştır :)
BEncede fena tırsmış :deli1:deli1
Pardon yanlış anlamışım ben ses var görüntü yok algıladım, böyle durumlarda ilk kurilum yapıp yine çalıştırdığı da genelde düzeliyor
Benim de ilk önce yaptığım tekrar bir kurulum du fakat on da da sorun düzelmedi, daha sonra uydu nete geçtim onu izlerken bir ara döndüm baktım ses gelmiş

Geri
Üst Alt