Porselen mi Kuvars mı.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,554
daha önceki mesajlarımda bahsettiğim üzere evimi komple tadilata almıştım çok şükür sonuna yaklaştık fakat tezgah malzemesi konusunda kararsız kaldım.
Tezgah uzunluğu yaklaşık 8mt olacak.
Porselen mi, Kuvars mı tercih etmeyilim.? Siz ne kullanıyorsunuz memnun musunuz.?

F Çevrimiçi

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
546
42
Biz de bu ara tatilde mutfağı komple yeniledik. Hatta dolap kapakları bugün takıldı. Önce porselen beğendik ama eşimin uzun ömürlü olsun, kırılmasın, çatlamasın demesi üzerine, Mermerci arkadaşımın da onayıyla kuvars aldık. Kuvars porselene göre hem daha sağlam, hem daha esnek. Hatta kuvars o kadar sert ki, çizip zarar vermek mutfak eşyasıyla imkansız gibi. Anahtarla kuvarsı çizdik, üzerinde sürtme izi kaldı, ama parmağımızla silince geçti. Bu arada, aşınan şey kuvars değil, anahtardı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,554
Biz de bu ara tatilde mutfağı komple yeniledik. Hatta dolap kapakları bugün takıldı. Önce porselen beğendik ama eşimin uzun ömürlü olsun, kırılmasın, çatlamasın demesi üzerine, Mermerci arkadaşımın da onayıyla kuvars aldık. Kuvars porselene göre hem daha sağlam, hem daha esnek. Hatta kuvars o kadar sert ki, çizip zarar vermek mutfak eşyasıyla imkansız gibi. Anahtarla kuvarsı çizdik, üzerinde sürtme izi kaldı, ama parmağımızla silince geçti. Bu arada, aşınan şey kuvars değil, anahtardı.
kuvarsı inceledim güzel malzeme fakat internet ortamında malzemenin zamanla sararma yaptığına dair bolca yorum okudum. Bu durum beni kararsızlığa itti.

Geri
Üst Alt