ALwuhusH
Aktif Üye
- 12 Ağu 2020
- 268
1.5 ay once covid 19 tesbit edildi babamla bende 20 gun evde karantinada kaldik cok sukur agir gecmedi sadece ben 1 hafta tat koku alamadim yedigim yemekten vs sonra duzeldi sonra babam birine plazma kan diye bagis yapti 1 ayda 3 kere bagis yapilabiliyormus 10 gun arayla bende 2 gun sonra babamin arkadasinin babasina bagis yaptim 10 gecti aradan tekar bagis yapmaya gittim kan degerim dusuk ciktigi icin almadilar 1 hafta sonra tekrar gidicem bagis yapmaya lutfen aranizda covid 19 olupta iylesen varsa plazma kan bagisi yapin ben bagis yaparken doktor cok az sayida bagis var ve bu kani bekleyen yuzbinlerce insan var dedi
Bagis yaparken bana bir hayir duasi etsin yeter dedim ben bu mesele kisi meselesi degil ulke meselesi bunu hep birlikte atlaticaz.
Babamin 2 belgesi var benim 1 3 yapicaz insallah allah kimseye bu hastaligi bulastirmasin.
(Bu plazma isini frsata cevirenler allah'ından bulsun)
Bagis yaparken bana bir hayir duasi etsin yeter dedim ben bu mesele kisi meselesi degil ulke meselesi bunu hep birlikte atlaticaz.
Babamin 2 belgesi var benim 1 3 yapicaz insallah allah kimseye bu hastaligi bulastirmasin.
(Bu plazma isini frsata cevirenler allah'ından bulsun)