Philips Vestel Döndürme

akyol35

Aktif Üye
Puan 33
Çözümler 0
akyol35
SAYIN USTALARIM ÖNCELİKLE HAYIRLI İŞLER HAYIRLI MÜŞTERİLER CÜMLEMİZE. ELİMDE PHİLİPS 49PUS7909/12 PHİLİPS TELEVİZYONUM VAR. MALUMUNUZ ANAKARTLARI SORUNLU TAMİR OLSA BİLE AYNI SORUNU TEKRARLAMAKTADIR. İNTERNETTE GÖRDÜĞÜM KADARI İLE 49PUS SERİSİNE VESTELİN 17MB120-17MB130 KART UYGULAMALARI YAPILIYORDU. PANEL NUMARASI VE KODUNU VERSEM HANGİ KARTIN UYUMLU OLABİLECEĞİ HAKKINDA BİLGİ VERME ŞANSIMIZ OLAN USTALARIM OLURSA ÇOK MEMNUN KALACAĞIM. SAYGILAR @fikoloji @Adem Helvacı @TEKNOwest @By_Trol @yokoono

Evet bazı modellerde vestelin mb120 ana kartı uymaktadır. Fakat konu hakkında bilgi sahibi değilim

Evet bazı modellerde vestelin mb120 ana kartı uymaktadır. Fakat konu hakkında bilgi sahibi değilim
Başıma dert oldu bu derdi de bu şekilde aşmak istiyorum inşallah çözüm bulabilirim

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Böyle birşey alınıp panel değiştirilse olmazmı

Ustam philipslerin genleri sorunlu olduğundan dolayı vestele çevirmek istiyorum. Piyasanın en sorunsuz cihazları vesteller bana göre

Paylaştığım linkteki ürün örnek 49" Vestel

Sizin panel sağlam sonuçta buna sadece cell kısmı aktarılsa çalışmaz mı asıl onu denemek lazım

Geriye kalan cof anakart power board vs muhtemelen zaten uyumlu değildir

Tek cell değişimi belki iş görür @Adem Helvacı sen ne dersin abi bu işe

Geri
Üst Alt