Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Son düzenleme:
Eyvah, Sesi Normalleştir kutusu tik atmış demek ki.Adem Helvacı usta videonun sesi hızlı çekim gibi olmuş. Bilinçli mi? Yaptınız.
Ses size ait değilmiş gibi o bilinen tanınmış Adem Helvacı sesi yok.Eyvah, Sesi Normalleştir kutusu tik atmış demek ki.
Halbuki kontrol etmiştim tekrar bakayım ustacım.
Neyse artık yapacak bir şey yok.
Ben bütün videolarımı %10 hızlandırıp sonra da altındaki sesi normalleştir kutucuğunu tıklıyorum ki videoyu ne kadar kısaltabilirsem o kadar iyi olur izleyenler için.
Bunda sıkıntı olmuş, sağlık olsun.
Bilinen Adem Helvacı olmasa da bence istenen Adem HelvacıSes size ait değilmiş gibi o bilinen tanınmış Adem Helvacı sesi yok.
Umutun verdiği linkteki programı denesene(chansort) ,yoksa harici uydu ile başka kanallar da mı çıkıyor ,hani koşuyorlar ya ,cümbür cemaat43puk4900 kullanıyorum kanal sıralaması çin işgencesi bu yüzden harici uydu bağlı
Sadece türksat var abi .Koşan kaçanlardan yok tv salonda salonda müdüre ait o izliyorUmutun verdiği linkteki programı denesene(chansort) ,yoksa harici uydu ile başka kanallar da mı çıkıyor ,hani koşuyorlar ya ,cümbür cemaat
Müdürün renkli bir hayatı olamaz mı ya, müdürlere karışmayın.Sadece türksat var abi .Koşan kaçanlardan yok tv salonda salonda müdüre ait o izliyor