TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Aliminyum folyo yapıştırabilirsinUmut Barış bu akşam söküp temizlemeyi deneyeceğim.
Aliminyum folyo yapıştırabilirsinUmut Barış bu akşam söküp temizlemeyi deneyeceğim.
Ne yaptın acaba,temizlendi mi kumanda caylakpenguenUmut Barış bu akşam söküp temizlemeyi deneyeceğim.
Oooo,maşallah ,ellerine sağlık ,güle güle kullaniyi geceler
Birazcık hassas çalışma ile sorun çözüldü.
Hatta kolonya bulamadım Dezenkfektan ile temizledim.
Sonuç başarılı oldu.
Bilgilerinize
Alkol içerdiği için sıkıntı yok.tabiki elim değmişken son bahr temizliği yaptım.
Dezenkfektan sayesinde virüs felan kalmadı
OK tuşuna basmak da açabilir TV'yi belki.Ben televizyonda dahili uydu alıcısı olduğu için 1 basıp açıyorum.
Bu kumandadan bizde vardı, lanet bir şeydi.Maalesef çoğu kumandadaki tuşlar tümleşik yapıda. Herhangi bir tuşun arasına sıksanız, tuşların alt kısmına girmeyecek.Tümleşik lastik tuşların arasında kalacak. Kumanda açılarak temizlenmesi gerekli.
İçinde alkol olduğu içindir muhtemelen.Sorun çözülmüş lakin ekleme yapmak istiyorum;
Bu tarz durumlarda kumandayı açmadan, düğme etrafına balata spreyi sıkabilirsiniz. Balata spreyi düğmenin etrafından içeriye girip gerekli temizliği yapacaktır. Motosiklet kullanıcısıyım, motosiklet kumanda panellerinde bu şekilde temizlik yapıyoruz. İletken olmadığından dolayı herhangi bir devreye zarar vermiyor. Sıktıktan sonra silmeniz de gerekmiyor, uçucu bir yapısı var. Oksitlenme var ise, oksitlenmeyi dahi temizliyor.
İçinde alkol olduğu içindir muhtemelen.
Alkol en iyi temizleyici bu işler için.
Kolonya'da da alkol var ama su da var, dolayısıyla kolonya ile temastan sonra mutla bez veya sıcak hava ile kurulanmalı.