Philips Pus8508 TV Kutuda 2 Seri No var Yardım!

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
emirhanshn58 emirhanshn58,
TV i açılınca arka kapaktaki etiketin seri nosu. Kutudaki etiketin seri no su aynı olmalı. Kural bu. Bu ikisi birbirini tutmuyorsa. TV ler açılmış ve yanlış kutulara konmuş olur yani.
Dün kurulum yapıldı hocam servis deki arkadaş da durumu şöyle izah etti bu tp vision ın yapıştırdığı etiket her Philips TV de olur. Asıl seri no YK ile başlayan dedi.
Ve TV nin arkasındaki seri no ile kutudaki uyuyor herhangi bir sıkıntı yok.

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
Teşhir veya kullanılmış vs. Ürün olup olmamasına da dikkat ettim tüm jelatinler koruma bantları,kutu dizilimi vs. açılıp kapanmış veya kullanılmış bir ürün gibi asla değildi.
Işık sızması konusunda gayet iyi aşırı bişey yok ölü piksel veya leke de görmedim.
Sadece panelin alt kısmında hafif açıklıktan gözüken böyle klips tarzında bişey var panel ile çerçeve arasında alt kısımda bu normal bişey mi acaba?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Teşhir veya kullanılmış vs. Ürün olup olmamasına da dikkat ettim tüm jelatinler koruma bantları,kutu dizilimi vs. açılıp kapanmış veya kullanılmış bir ürün gibi asla değildi.
Işık sızması konusunda gayet iyi aşırı bişey yok ölü piksel veya leke de görmedim.
Sadece panelin alt kısmında hafif açıklıktan gözüken böyle klips tarzında bişey var panel ile çerçeve arasında alt kısımda bu normal bişey mi acaba?
Akşam bakarsın. Işıkları kapatın öyle izleyin. Ortam ışığı etkiler görüntüyü algılamada.
Aida64 yükleyin. Cpu- gpu bakın.islemci bakın. Fotosunu da buraya atarsınız

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Dün kurulum yapıldı hocam servis deki arkadaş da durumu şöyle izah etti bu tp vision ın yapıştırdığı etiket her Philips TV de olur. Asıl seri no YK ile başlayan dedi.
Ve TV nin arkasındaki seri no ile kutudaki uyuyor herhangi bir sıkıntı yok.
Yukarıdaki mesajlarımda belirttiğim gibi ürünün tedarikçilerinden biri (Burada TPV) Philips' in seri numaralarının dışında bir seri sistemiyle stok takibi yapıyor. Ben Amazon olduğunu düşünmüştüm. Bu bilgiyi aldığımız iyi oldu en azından bu yönde bilgi paylaşma şansımız olur. Peki TPV aynı zamanda bu kodu servis formlarında da kullanmalı diye düşünüyorum. Kurulum formunda o seri numarasını belirttiler mi?

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
Yukarıdaki mesajlarımda belirttiğim gibi ürünün tedarikçilerinden biri (Burada TPV) Philips' in seri numaralarının dışında bir seri sistemiyle stok takibi yapıyor. Ben Amazon olduğunu düşünmüştüm. Bu bilgiyi aldığımız iyi oldu en azından bu yönde bilgi paylaşma şansımız olur. Peki TPV aynı zamanda bu kodu servis formlarında da kullanmalı diye düşünüyorum. Kurulum formunda o seri numarasını belirttiler mi?
Hocam kutudan çıkan garanti belgesinde de tpv nin yapıştırdığı seri no vardı evet.Tv nin arkasında da yapıştırılmış zaten. Yalnız hocam ürünün ışık sızması ve ölü piksel olarak sorun yok ama TV nin alt çerçeve panel kısmındaki arada birşey var gibi duruyor sizce değişim isteyeyim mi? Amazon isterseniz değişim sağlayabiliriz dediler.

Geri
Üst Alt