Philips Pus8508 TV Kutuda 2 Seri No var Yardım!

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
Merhaba Amazon dan aldığım 50pus8508 modeli bugün ulaştı.

Kutunun sol tarafında iki adet etiket var ikisinde yazan seri no lar farklı bu normal bişey mi?

Ayrıca TV de zımba yerinde fazladan zımba izi var bunlar normal mi? Servis yarın gelip kuracak bunlar normal değilse değişim talep edeceğim, üstadlarım yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_20231103_134223.jpg
IMG_20231103_134200.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet,büyük etikette Serial No olarak yazan ile hemen üstünde küçük etikette yazan seri no lar farklı.
Şöyle bir ihtimal var. Eğer Amazon kendi depo takibini kendi bastığı seri no ile yapıyorsa ürünün seri numarası dışında yukarıdaki etiketin olması normal. Eğer kutu farklı bir ürüne ait ise kutuyu kullanım amacı ile bu şekilde seri no philips tarafından da basılmış olabilir.

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
Şöyle bir ihtimal var. Eğer Amazon kendi depo takibini kendi bastığı seri no ile yapıyorsa ürünün seri numarası dışında yukarıdaki etiketin olması normal. Eğer kutu farklı bir ürüne ait ise kutuyu kullanım amacı ile bu şekilde seri no philips tarafından da basılmış olabilir.
Yani normal midir üstad? Servis kurulum yapınca ekstra neye dikkat etmem gerek şüphe kalmaması adına. Sanırım dediğiniz her Philips de bu şekilde olabilir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yani normal midir üstad? Servis kurulum yapınca ekstra neye dikkat etmem gerek şüphe kalmaması adına. Sanırım dediğiniz her Philips de bu şekilde olabilir.
Daha önce başka bir medya markette benzeri bir durum paylaşılmıştı. Amazon' un uygulaması dışındakiler TV' ye daha önce müdahale olduğu anlamına gelir. Dolayısıyla doğrudan iade de yapabilirsiniz, açılışını gerçekleştirirken servisi bilgilendirip çalışma saatine de bakabilirsiniz. Ancak servis TPM olduğu için çok sıkıntı çıkarabilirler diye düşünüyorum. Önce Amazon ile iletişime geçin ve böyle bir uygulamaları var mı teyit edin. Yoksa doğrudan iade işlemi başlatın. Tabii fiyat konusunda normalin üstünde bir avantaj olduysa Amazon' da sıkıntı çıkarmaya çalışabilir. En son seçenek, gelsinler, kurulumu yaptırın ancak imzaladığınız, imzalayacağınız belgelere çok dikkat edin. Refurbished, teşhir ürünü kabul formu gibi birşeyi kesinlikle onaylamayın. (Ürünü refurbished almadığınızı ve bilginizin olmadığını varsayıyorum.)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sadece seri nolar uyumsuz olsa neyse ,tv kodu da yanlış ,yoksa ben mi öyle gördüm :alala

teraspy-42.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben yukarıdakini de 8508 gibi okudum ama sanki 3508' i de andırıyor gibi Sayın Emmi. Haklı olabilirsiniz.
Hadi ben ihtiyarım :hihi Hanım "ne göz var sende" demişti gösterince fotoyu ,ama belki farklı tv kutusuna konmuştur diyeceğim de benim siparişim olsa almam bu tv yi,amazona da yazardım :ok

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
Daha önce başka bir medya markette benzeri bir durum paylaşılmıştı. Amazon' un uygulaması dışındakiler TV' ye daha önce müdahale olduğu anlamına gelir. Dolayısıyla doğrudan iade de yapabilirsiniz, açılışını gerçekleştirirken servisi bilgilendirip çalışma saatine de bakabilirsiniz. Ancak servis TPM olduğu için çok sıkıntı çıkarabilirler diye düşünüyorum. Önce Amazon ile iletişime geçin ve böyle bir uygulamaları var mı teyit edin. Yoksa doğrudan iade işlemi başlatın. Tabii fiyat konusunda normalin üstünde bir avantaj olduysa Amazon' da sıkıntı çıkarmaya çalışabilir. En son seçenek, gelsinler, kurulumu yaptırın ancak imzaladığınız, imzalayacağınız belgelere çok dikkat edin. Refurbished, teşhir ürünü kabul formu gibi birşeyi kesinlikle onaylamayın. (Ürünü refurbished almadığınızı ve bilginizin olmadığını varsayıyorum.)
Hocam şöyle birşey aklıma geldi, iki etikette yazan seri no ların uzunluğu da farklı yani sonradan yapıştırılmış olan Türkçe seri no yazan etiket daha kısa ve V ile başlıyor.
Alttaki etiket YK ile başlıyor yani normalde Philips seri no su gibi başlıyor.

TV Türkiye de montajlandığı için montajdan sonra bu etiket yapıştırılıyo olamaz mı acaba? Böyle birşey düşündüm ama bilmiyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam şöyle birşey aklıma geldi, iki etikette yazan seri no ların uzunluğu da farklı yani sonradan yapıştırılmış olan Türkçe seri no yazan etiket daha kısa ve V ile başlıyor.
Alttaki etiket YK ile başlıyor yani normalde Philips seri no su gibi başlıyor.

TV Türkiye de montajlandığı için montajdan sonra bu etiket yapıştırılıyo olamaz mı acaba? Böyle birşey düşündüm ama bilmiyorum.
Asıl kafa karıştıran nokta kutunun daha önce açılıp tekrar ambalajlandığını düşündüren zımba detayı. Sizin düşüncenize bakılırsa yukarıdaki etiket kutuya ait (Boş kutunun stok kodu) dahi olabilir. Bu da mümkün. Ancak bu kadar kafa karışıklığı yaratmaları bence mantıklı değil. Söylediğim gibi düğüm Amazon ile görüşmenizde çözülür gibi geliyor.

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
30
Hadi ben ihtiyarım :hihi Hanım "ne göz var sende" demişti gösterince fotoyu ,ama belki farklı tv kutusuna konmuştur diyeceğim de benim siparişim olsa almam bu tv yi,amazona da yazardım :ok
Hocam 8508 yazıyor orada etiket dışarda durduğu için silinmiş gibi orası.
Yani kargocu verip gidiyor anında hemen oraya buraya bakmaya fırsatın olmuyor ki.
Ama bana sanki her Philips de bu var gibi geldi.
Çünkü üstteki etiket Türkçe ve daha az karakterli bir seri no var.
Alttaki YK ile başlayan orjinal seri no dan farklı yani.

Asıl kafa karıştıran nokta kutunun daha önce açılıp tekrar ambalajlandığını düşündüren zımba detayı. Sizin düşüncenize bakılırsa yukarıdaki etiket kutuya ait (Boş kutunun stok kodu) dahi olabilir. Bu da mümkün. Ancak bu kadar kafa karışıklığı yaratmaları bence mantıklı değil. Söylediğim gibi düğüm Amazon ile görüşmenizde çözülür gibi geliyor.
Haklısınız hocam birazdan görüşücem.

Şikayet var'da böyle bir konu var hocam,aynı şekilde çift seri no olayı var TV nin arkasına da aynen yapıştırılmış bu arkadaşın da.

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
emirhanshn58 emirhanshn58,
TV i açılınca arka kapaktaki etiketin seri nosu. Kutudaki etiketin seri no su aynı olmalı. Kural bu. Bu ikisi birbirini tutmuyorsa. TV ler açılmış ve yanlış kutulara konmuş olur yani.

Geri
Üst Alt