Philips pml9008 tv çınlama

A Çevrimdışı

aren1

Yeni Üye
31 May 2024
10
30
Gelen cihazda da aynısı çıkarsa yine değişim isteyebilirsiniz.
Trafo, kapasitör, bobin vs kaynaklıysa yenisiyle değiştirilerek sorun çözülebilir.
Her TV'de olan sestir aslında, bazen dibinden çok zor duyulur bazen de parçanın üretim kaynaklı sorunu nedeniyle ses çıkar.
Trafoda o sesin olma nedeni trafo içindeki sargılara yapılan yalıtımın gevşek kalması. Titreşim yaptığı için ses çıkıyor.
Kapasitör de imalatı kaynaklı yapabilir, yenisi lehimlenir ses kesilirse sorun çözülür.
Servis size ne söyledi peki? A aren1
Servisde ledlerden yada trafodan geldiğini düşünüyor ama tv yeni olduğu için tamirat istemedim . Açıkcası ilk başta normal olduğunu söylediler, ısrarcı oldum baya ondan sora değişim-iade kabul ettiler. Hem mini led hemde 120 hz 75inc olması cezbediyor açıkcası F/P açısından. TCL den iyidir en azından . Ama başka alternatif var mı bilmiyorm . LG kaliteside tartışılmaz ama anca normal led olanını alabilirim bu fiyata LGde

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Servisde ledlerden yada trafodan geldiğini düşünüyor ama tv yeni olduğu için tamirat istemedim . Açıkcası ilk başta normal olduğunu söylediler, ısrarcı oldum baya ondan sora değişim-iade kabul ettiler. Hem mini led hemde 120 hz 75inc olması cezbediyor açıkcası F/P açısından. TCL den iyidir en azından . Ama başka alternatif var mı bilmiyorm . LG kaliteside tartışılmaz ama anca normal led olanını alabilirim bu fiyata LGde
LG'de çok yukarı çıkmanız gerekiyor.

Geri
Üst Alt