PHİLİPS, MEDİAMARKT TV MAĞDURİYETİ

A Çevrimdışı

aysuntuncer

Yeni Üye
25 Ocak 2025
6
34
13.02.2025 tarihinde Getir alışveriş mobil sı üzerinden 43PUS8309 Philips TV satın aldım.18.02.2025 tarihinde ürün teslim edildi. 22.02.2025 tarihinde geldiğinde kapalı kutuyu açtı. Hiçbir sorun yok. Sonrasında televizyonu kurmak için fişe taktığında ın sağ alt kısmında kırık çatlak olduğunu gördük. Servis sorumluluğu Philips'ten atmak için ürünün kutusunun hasarlı olduğuna dair bir tutanak imzaladı. Duruma itiraz etmeme rağmen kendi bildiklerini okuyup iade değişim rapor tutanağını tarafıma vermediler. Akabinde Media Markt ni aradım. Aynı durumu onlara da aktardım Philips televizyonun hasarlı olduğunu bu durumun benimle alakalı olmadığını belirttim. Onlar da yetkili servisi arayıp iade değişim tutanağı talep etmemi istedi. Servis hiçbir şekilde bu tutanağı veremeyeceğini bana bildirdi. Ne servis görevini yaptı ne de Media Markt çözüm üretti. Ne yapmam lazım arkadaşlar?

c5547f08-5f72-401f-a3c5-896ab913803b.jpg
df61dd0e-5ee6-44c9-a812-8b2fb01aa4a1.jpg
IMG_1005.jpg
87a58df2-ac17-4ac0-8067-a7622cc49af2.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,748
kutuda deformasyon varsa sizin kargo teslim edilirken tutak tutturmanız gerekirdi. Attığınız görsellere dayanarak kutu hasarsız görünüyor madem kutuda hasar vardı servis bu durumu kutuyu açmadan önce tutanak tutup, resimleyip kargo şirketinin üzerine yıkılması gerekirdi.

Taraflar çözüme yaklaşmıyorsa Elinizdeki belgelerle Tüketici hakem heyetine başvurun.

A Çevrimdışı

aysuntuncer

Yeni Üye
25 Ocak 2025
6
34
servis ürünü kutudan çıkarttığında ekran çatlak mıydı?
Ürünün çatlak olduğunu tvyi çalıştırana kadar anlamadılar, ben söyleyince gördüler sonra da hemen kutuda hasar aramaya başladılar kutu hasarı var diye tutanak tuttular.

kutuda deformasyon varsa sizin kargo teslim edilirken tutak tutturmanız gerekirdi. Attığınız görsellere dayanarak kutu hasarsız görünüyor madem kutuda hasar vardı servis bu durumu kutuyu açmadan önce tutanak tutup, resimleyip kargo şirketinin üzerine yıkılması gerekirdi.

Taraflar çözüme yaklaşmıyorsa Elinizdeki belgelerle Tüketici hakem heyetine başvurun.
Maalesef çözüme yanaşmıyor Philips, iade değişim tutanağını veremeyeceklerini ısrarla belirttiler. Ben de dedim madem kutuda hasar varsa açmadan göremediniz mi diye. Cevap veremedi. Tüketici hakem heyetine başvuracağım umarım orada çözülür.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,748
Ürünün çatlak olduğunu tvyi çalıştırana kadar anlamadılar, ben söyleyince gördüler sonra da hemen kutuda hasar aramaya başladılar kutu hasarı var diye tutanak tuttular.

Maalesef çözüme yanaşmıyor Philips, iade değişim tutanağını veremeyeceklerini ısrarla belirttiler. Ben de dedim madem kutuda hasar varsa açmadan göremediniz mi diye. Cevap veremedi. Tüketici hakem heyetine başvuracağım umarım orada çözülür.
Philips genel merkezi Üsküdar/İstanbulda Hakem heyeti seçimini yaparken üsküdar'ı seçerseniz işlemleriniz daha hızlı olur.

Geri
Üst Alt