Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu TV almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir?
Veya bu:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İkiside aynı yıl farkı var sadece .
İkiside aynı yıl farkı var sadece .
Bende bir tane ambilight var 12 senedir memnuniyetle kullanıyorum. Ne olduğunu biliyorum yani.Philips'in bu televizyonları 3-Side Ambilight özelliğine sahip, eğer ki alt kısımda Ambilight özelliği olmaması gözünüze batmayacaksa değerlendirilebilir lakin Philips TV'lerin satış sonra müşteri hizmetleri kötü. Eğer ki TV Arızalanırsa çok sıkıntı yaratabilir.
Ambilight özelliğini vb. deneyimleri sağlayabileceğiniz ve yakında bu televizyonu barındıran bir mağaza mevcut ise gidip önce göz ile görmenizi tavsiye ederim. Sonra Amazon, Hepsiburada gibi bir siteden bu alabilirsiniz.
(Bence Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt gibi bir yerden almayın!)
''Epey'' kaynak olarak çok güvenilir bir yer değil fakat dediğiniz doğru gibi duruyor;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arada depolama alanı farkı var 8 GB fark.
Bende 12 yıldır kullanıyorum banamısın demediben almam philips milips ,alınan tv elde kalıyor ,dayımda var çok zarar ettirdi tv habire tamirde
Sıfır değildir o. Sıfır olsa duramayız.Sırf ambilight için 10 gün önce 58 inch philips aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Şahsen ben o panel bu panel, o renk tonu bu renk tonu diye gözümün farkedemeyecegi şeylere takılıp çok kasmıyorum. Işıklar film izlerken çok keyifli oluyor.
Sıfır ürün nadiren alırımSıfır değildir o. Sıfır olsa duramayız.