Philips 65 pus8909 tvde ekran yansıtılmıyor

E Çevrimdışı

enginbaylor

Yeni Üye
9 Kas 2024
11
25
yeni aldıgımız philips 65pus 8909 tv de ekran yansıtma calısmıyor. Ekran yansıtma kısmına gelip deniyorum. Bir kac telefondan ve bilgisayardan da denedim ama hicbi turlu ekran yansıtılmıyor. Bu durumu nasıl cozebilirim?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,771
40
Bildiğim kadarıyla Titan OS ne Airplay ne de Chromecast destekliyor yani 3. parti bir yazılım kullanmadan ekran yansıtamazsınız. Farklı yazılımlar ile mümkün olabilir mesela Iphone ekranı yansıtmak için DoCast gibi.

E Çevrimdışı

enginbaylor

Yeni Üye
9 Kas 2024
11
25
Bildiğim kadarıyla Titan OS ne Airplay ne de Chromecast destekliyor yani 3. parti bir yazılım kullanmadan ekran yansıtamazsınız. Farklı yazılımlar ile mümkün olabilir mesela Iphone ekranı yansıtmak için DoCast gibi.
Ekran yansıtma menusu var ama televizyon da dediginiz uygulamayla nasıl yansıtabilirim? Televizyona uygulama da yuklenmiyor uygulamalar cok kısıtlı ve az. Aynı sorunu yasayan cok varmıs zaten.

E Çevrimdışı

enginbaylor

Yeni Üye
9 Kas 2024
11
25
Iphone ekranı mı yansıtacaksınız Android telefon mu ?
İkisi de var yansıtmak istiyorum sadece Docast i denedim ama yansıtılmadı ekran philips titan os oldugu icin izin vermiyo yazılım olarak heralde. Docasti bilgisayara denedigim de yansıtılıyo mesela ama televizyonda olmuyo siyah ekran veriyo Titan os yazılımının gelistirmeleri lazım ekran yansıtma bile yok televizyonda

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,771
40
İkisi de var yansıtmak istiyorum sadece Docast i denedim ama yansıtılmadı ekran philips titan os oldugu icin izin vermiyo yazılım olarak heralde. Docasti bilgisayara denedigim de yansıtılıyo mesela ama televizyonda olmuyo siyah ekran veriyo Titan os yazılımının gelistirmeleri lazım ekran yansıtma bile yok televizyonda
Buraya baktınız mı,

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
Yabancı forumlarda da görmüştüm sanırım geçen yıldı ,ekran yansıtma ile sıkıntı olduğunu okumuştum ve o zaman merak ile titanos denilen yazılımı incelemiştim,hatta bir forumda "firma acele ile yazılım çıkarttı" diye de okudum sanki :)

E Çevrimdışı

enginbaylor

Yeni Üye
9 Kas 2024
11
25
Buraya baktınız mı,
Hocam ordaki yontemleri denedim ekran yansıtılmıyor hicbi sekilde
Yabancı forumlarda da görmüştüm sanırım geçen yıldı ,ekran yansıtma ile sıkıntı olduğunu okumuştum ve o zaman merak ile titanos denilen yazılımı incelemiştim,hatta bir forumda "firma acele ile yazılım çıkarttı" diye de okudum sanki :)
Cok kısıtlı bi yazılım cogu uygulama yok zaten tod exxen tabi bunlar yok Tv box almayı dusunuyoruz. Televizyonun goruntu kalitesi ekranı felan cok guzel ama yazılımı cok yoruyor bu televizyonu keske google tv olarak cıkarsalarmıs

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,771
40
Hocam ordaki yontemleri denedim ekran yansıtılmıyor hicbi sekilde

Cok kısıtlı bi yazılım cogu uygulama yok zaten tod exxen tabi bunlar yok Tv box almayı dusunuyoruz. Televizyonun goruntu kalitesi ekranı felan cok guzel ama yazılımı cok yoruyor bu televizyonu keske google tv olarak cıkarsalarmıs
Uygulama desteği açısından evet ama Titan OS Linux tabanlı bir yazılım. Doğrusu Linux'u her zaman Android'e tercih ederim. Android sistemler kısa süre içinde balon gibi şişiyor, özellikle tv gibi donanımın kısıtlı olduğu konfigürasyonlarda. Ben de Android bir araba teybi var, ne zaman kullansam aldığım güne lanet ediyorum. TV de Android maalesef, Apple tv ile kullansam da maalesef tv'nin kendi menüleri bile kasıyor, donuyor, takılıyor. İllallah ettim bu Android belasından.

Geri
Üst Alt