smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Philips 49PUS6262/12 4K UHD Ambilight Ultra İnce Smart LED TV 4.000,00 TL yerine 2.949,00 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İğneden ipliğe yeni bir zam dalgasınn geleceği haftalardır konuşuluyor 2000 liraya fırsat beklerken 3000 liraları mumla arama da bu arada ben satıcı değilim yanlış anlaşılmak istememPaylaşımlar için teşekkürler.
Aramızda satıcı bir forumdaş olsa da tv alacakları kıyak yapsa
Çok çok uygun bir fırsat olmadıkça ( bim de ki 2000₺ jvc gibi ) 6 ekim itibarıyla pusuya yatabileceğim yada o an en uygun ne ise onu alacağım kısmetse.
Tarih yaklaştıkça kafanızı şişirip acil cevap bekleyeceğim ihtimalini önceden belirteyim
Başıma geleceği az çok tahmin ediyorum da umut fakirin ekmeğiİğneden ipliğe yeni bir zam dalgasınn geleceği haftalardır konuşuluyor 2000 liraya fırsat beklerken 3000 liraları mumla arama da bu arada ben satıcı değilim yanlış anlaşılmak istemem
pusxxx2 model tvlerin hem 2017 üretimi olması, hemde 2018 pusxxx3 modellerinin 3 taraflı amblight olanını gördükten sonra bu paraları vermek bana pek mantıklı gelmedi . ayrıca 50pus6262 hepsiburadada 2979 Lira, vatanda 2800 Lira (bazı mağazalarda stok var) çok sıcak fırsatlık bir durum yok ortada. ayrıca bana göre parasının tvside değil, araştırıp almaktan ışık hızıyla vazgeçtiğim tvlerden birisi.
bu arada bu tvnin 50" olan modeli kurban bayramında 2400 liraya kadar bulunabiliyordu migros ve carrefourda, şimdi acayip bir şişirme mevcut rakamlarda. kesinlikle suni bir yükseliş bana göre, doların fiyatı 15 gün öncede aşağı yukarı aynıydı, insanlar panik yapıp ne alırsa kardır kafasında satıcılar, a101 55" curved samsungu 3699 liraya satıyor gidin onu alın mesela.
50pus6262 hb linki ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ankamall 5m migrosta 1 hafta öncesine kadar mevcuttu, bütün mağazalarda olmayabilir. yakınınızdaki migrostan stok kontrolü yaptırıp ürünü oraya isteyebilirsiniz. fiyat 2630 lira 50" olanı üstelik.
Verdiğiniz hb linkindeki tv alt model (6262 değil 6503) Dolayısı ile fiyat farkı olması doğal Yine 49PUS6262 hb sitesinde de 3000 lira... Migros linkinizdeki tv ise stokta yok ve belirtilen fiyat aylar öncesi satışta olduğu döneme ait. Benim amacım kampanyalar konusunda sitemizi kullanan arkadaşlara yardımcı olabilmek Herkes istediği tv ve modeli almakta özgür. Selamlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BU KAMPANYA DÜNDÜ VE BİTTİ ŞU AN ALINABİLECEK FİYAT 2988 TL
yanlış ürünün linkini koymuşum pardon, buyrun 50pus7303 hbde 3459 lira.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
migrostaki fiyata gelince aylar öncesinin fiyatı değil, kurban bayramındaki fiyatları olduğunu belirttim ama anlamadınız sanırım . migrosta sanal markette ürün stokta yok yazıyorsa bu ürünün migrosta olmadığı anlamına gelmez. migrosta herhangi bir ürün satışta olduğu marketlerin bir kısmında satıştan kaldırıldığında bu ürüne DELİST ürün denir. YİNE bu DELİST ürünler devamı gelmeyecek haliyle herhangi bir zamdan etkilenmeyecek üründe demek olabilir. aktif bir DH migros konusu takipçisi olarak ürünü bulabileceğiniz yöntemleride söyledim ilk mesajımda. ben birebir görmediğim yada incelemediğim hiçbir ürün hakkında yorum yapmam zaten tvden anlıyor olsam buraya üye olup tecrübeli üstadlara fırsat sormam. ben sıcak fırsatçıyım ve verdiğiniz linkteki ürün maalesef sıcak fırsat değil..
alınıp gücenecek birşey yazmadım hocam kızmana gerek yok. web sitelerinin işleyiş sistemini söyledim sana, migrosa sordurdun mu mesela, yada x bir vatan mağazasına gidip stok öğrendin mi ? teknosa dışında mağazada olan ürünü var/yok yazan sağlıklı bir stok sistemi yok diğer mağazalarda.
ben sıcak fırsatı paylaştım DH'de buradada konusu vardı bulabilirsen carrefoursada 55" jvc uhd smart 2399 lira. mesela o tvde Ankara'da web sitesinde stok var ama Ankara mağazalarda ürün yok yada Bursa'da stok görünmüyor ama mağazada ürün mevcut. yine bir başka güncel fırsat a101 lerde 50" ve 55" toshiba smart uhdler ellerinde kalan mağazalar 50" 2300, 55" 2800 liradan satıyorlar. trde birçok mağazada mevcut, ben letgodan mesaj attım a101 elemanları satış yapıyor mağazaları adına, 7 tane farklı şehirden olumlu mesaj geldi. yarın buradaki mağaza müdürü arkadaşla getirtme konusunda görüşeceğiz. keşke bugün sabah sorsaydın fırsat var mı diye, bir başka alternatif daha sunardım en azından, lg 43uj630v 4k smart tv metro marketlerde 2199 liraydı ama 5 Eylül son gündü, yeterli mi hocam ?
Ben kendi adıma paylaşmıyorum şubatta 2270 lira vererek 49UD9400 almıştım Maksat ihtiyacı olan değerlendirsin Bu arada asla alınmadığımı bilmeni isterim Sevgiler