Philips 43PFS tv smart tv sorunu

Tahtademiriyener

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Tahtademiriyener
Merhaba arkadaşlar televizyon resimdeki gibi oluyor. Artık bu uygulama kullanılamıyor diyor. Ben bu sorunu bir türlü çözemedim.yardım edermisiniz?

20210111_091416.jpg

Yardımcı olabilecek arkadaşlar için daha detaylı bilgi verirmisin,mesela televizyonun tam modeli,kullanılan app gibi.

Aklımda tam modeli yok ama 43PFS ile başlıyordu ve 43" televizyon sorun resimdeki gibi smart tv deki hiçbir uygulamaya girilmiyor hepsinde aynı sorunu veriyor.

Model numarasi arkadaki etikette yazar,büyük ihtimalle vestel üretimi philips ürünlerinden.Anlamak icin menü 4725 tuslayin ,acilirsa fabrika ayarlarina döndürün,bir ise yaramaz ise güncelleme deneyebilirsiniz ,güncelleme yazilimini vestele göre degil philipse göre bakmaniz sart, yoksa kumandaniz calismaz...

teşekkür ederim çözdüm. Telefondan youtube a girip televizyon yansıtmayı açtım. Açıldı youtube ondan sonra kapatıp tekrar denedim. Ve açıldı:)

yazdigim sekilde yapip servis menü acabiliyor musunuz?

kumanda da "menü 4725" seri sekilde tuslayin,eger acilirsa en üstte yazilim sürümünüz yazar ona göre güncelleme bakarsiniz.

Yazılım güncellemesi yaptım. En güncel sürümde dedi

otomatik güncellemede yeni yazilim bulunamadi uyarisi cikiyor genelde,neyse sorununuz zaten cözülmüs gerek yok bu durumda zaten..

Geri
Üst Alt