Pc'nizi orkestraya dönüştürün Boom3D İndirimde!

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Mac ve Windows için Boom 3D, medya içeriğinizi herhangi bir oynatıcıdan, herhangi bir medyadan veya akış hizmetlerinden HERHANGI bir kulaklıkta inanılmaz 3D efektlerle oynatmak için tasarlanmış ödüllü bir profesyonel ses geliştirme uygulamasıdır. Müziğinizi hissetmek için pahalı kulaklıklara veya surround ses güçlendiricilere ihtiyacınız olmaz!

Uygulamayı almadan önce 15 gün deneme sürümünü kullanabiliyorsunuz. Denedikten sonra eğer beğenirseniz mağazadan satın alabilirsiniz. Unutmayın indirimli fiyat sadece 5 gün için geçerlidir.

Boom 3D 5 gün süre için şu an windows mağaza'da yüzde 20 indirimli olarak 38 liraya alınabiliyor. Ürünün gerçek satış fiyatı 18 dolar.

Dünyanızı BOOM yapan özellikler!​

Boom'un birinci sınıf ses geliştirme özellikleriyle sistem genelindeki sesinizi ayarlayın

surround.png

3D Surround
Sesi açmak için herhangi bir özel kulaklık veya pahalı surround ses güçlendirici olmadan akıllara durgunluk veren bir sanal surround ses sunan 3D Surround teknolojisi ile filmleri, oyunları ve müzikleri deneyimleyin.
Daha fazla bilgi edinin
equalizer.png

Ekolayzır Hazır Ayarları
Hassas ses ayarı için gelişmiş 31 bantlı ekolayzır. Mac ve Windows için Boom 3D ayrıca farklı türlere ve bireysel dinleme zevklerine uyacak şekilde özenle el yapımı bir dizi ön ayar sağlar.
Daha fazla bilgi edinin
boomvolumehome.png

Boom Ses Yükseltici
(Yalnızca Mac sürümü için)
Mac için Boom 3D, ses kalitesinden ödün vermeden yoğun ve zengin bir ses deneyimi sunmak için sesi normal sınırlarının ötesine güvenli bir şekilde artıran sistem genelinde bir ses yükselticidir.
Daha fazla bilgi edinin
appvolumecontroler.png

Uygulamalar Ses Denetleyicisi
(Yalnızca Mac sürümü için)
Boom 3D, bireysel uygulama ses seviyelerini ve ses seviyelerini yönetmenize ve kesintisiz bir film / oyun / müzik deneyimine sorunsuz bir şekilde sahip olmanızı sağlar.
Daha fazla bilgi edinin
audioplyr.png

Son Teknoloji Ses Çalar
Tam teşekküllü ses çalarımızla yerel olarak depolanan şarkılarınızı rakipsiz Boom efektleriyle çalın ve kendi kişisel müzik çalar uygulamanız gibi müzik koleksiyonlarınızı düzenlemek için çalma listeleri oluşturun.
Daha fazla bilgi edinin
radio.png

20.000+ Radyo İstasyonu
120 ülkede 20 binden fazla yerel ve uluslararası internet radyo istasyonuna ücretsiz erişim sağlamak için Boom'a katılın.
 
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Ben aldıktan sonra gnçler uyardı abi steamda daha ucuz şu an 33 lira dediler Anlayanlar oradan da alabilirler
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt