Çevrimdışı The_SreT TFC Team 18 Kas 2017 4,341 29 Ara 2019 #15 Şöyle bir sitede 487 TL den satılıyor ama siteyi bilmiyorum , site hakkında bilgisi olan var mı ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şöyle bir sitede 487 TL den satılıyor ama siteyi bilmiyorum , site hakkında bilgisi olan var mı ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 29 Ara 2019 #16 The_SreT' Alıntı: Şöyle bir sitede 487 TL den satılıyor ama siteyi bilmiyorum , site hakkında bilgisi olan var mı ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Bu siteye geçen gün ben de rastladım, güven vermedi açıkçası. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
The_SreT' Alıntı: Şöyle bir sitede 487 TL den satılıyor ama siteyi bilmiyorum , site hakkında bilgisi olan var mı ? Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Bu siteye geçen gün ben de rastladım, güven vermedi açıkçası. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çevrimdışı The_SreT TFC Team 18 Kas 2017 4,341 29 Ara 2019 #17 Umut Barış' Alıntı: Bu siteye geçen gün ben de rastladım, güven vermedi açıkçası. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Kebaptan olup hıyar yiyebilirsin diyorsun yani hocam , anladım ?
Umut Barış' Alıntı: Bu siteye geçen gün ben de rastladım, güven vermedi açıkçası. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Kebaptan olup hıyar yiyebilirsin diyorsun yani hocam , anladım ?
Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 29 Ara 2019 #18 The_SreT' Alıntı: Kebaptan olup hıyar yiyebilirsin diyorsun yani hocam , anladım ? Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Ben genelde güvenilir satıcıları tercih ederim. Az daha pahalı olsun güvenilir olsun.
The_SreT' Alıntı: Kebaptan olup hıyar yiyebilirsin diyorsun yani hocam , anladım ? Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Ben genelde güvenilir satıcıları tercih ederim. Az daha pahalı olsun güvenilir olsun.