- 23 Kas 2017
- 20,960
Kasanın önden ve üstten hava delikleri yoksa akışı zayıftır.canavar gibi üflüyor yanlız, evdeki vantilatör gibi
Çare delik açmak ya da kasayı değiştirmek.
Ya da kasanın ön kapağını sökmek.
Kullandığın kasa nedir?
Kasanın önden ve üstten hava delikleri yoksa akışı zayıftır.canavar gibi üflüyor yanlız, evdeki vantilatör gibi
şöyle fanın birini çıkış sıcak hava, birini giriş şeklinde ekledim, birde yan kapak ta varBir de termal macumlar hiç değişmediyse onları değiştirmen şart olmuş olabilir.
Kasa ne sen onu söyleşöyle fanın birini çıkış sıcak hava, birini giriş şeklinde ekledim, birde yan kapak ta var
usta , kasa casper ustünde bu yazıyo sadece, bunu yapma amacım, amd ekran kartının fanı bozuk gibi geldi gta5 açtım baya oynadım hiç hareket yok fanda bende hiç kurcalamadan böyle bir çözüm düşündümKasa ne sen onu söyle
Foto at imkan varsa.
Kasanınızın fotoğrafını çekip buraya eklermisiniz.iç dış kapaklar vsevet, çok farkedermi ?
kasanın kapat tarafı delikli fan yeri vardı ama fan yoktu oraya onu ekledim, arkatarafı 1 çıkış 1 giriş fan var, bukadar, bakalım oyunlarda ne olacak işe yarayıp yaramadığını ğörücem ,teşekkürlerKasanınızın fotoğrafını çekip buraya eklermisiniz.iç dış kapaklar vs
Fan veya fanı kontrol eden entegre arızalı olabilir.usta , kasa casper ustünde bu yazıyo sadece, bunu yapma amacım, amd ekran kartının fanı bozuk gibi geldi gta5 açtım baya oynadım hiç hareket yok fanda bende hiç kurcalamadan böyle bir çözüm düşündüm
ekran kartı fanı bozuksa fanını değiştir fansız ekran kartı bozulur chipset arızasına düşer yoksa ileride ekran kartı masrafı çıkar kasaya takılan fanın ekran kartı fanına bir etkisi olmazusta , kasa casper ustünde bu yazıyo sadece, bunu yapma amacım, amd ekran kartının fanı bozuk gibi geldi gta5 açtım baya oynadım hiç hareket yok fanda bende hiç kurcalamadan böyle bir çözüm düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyunlar biraz kasma yapmaya başladı fanda dönmediğini görünce bu yola başvurdum, yardımlarınızdan dolayı bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
Fanı yakınına koyduysa soğutur yine, Casper kasadan bahsediyoruz, koydukları ekran kartı ne bilmiyorum.ekran kartı fanı bozuksa fanını değiştir fansız ekran kartı bozulur chipset arızasına düşer yoksa ileride ekran kartı masrafı çıkar kasaya takılan fanın ekran kartı fanına bir etkisi olmaz
ekran kartına faydası neden olmaz, kasa içini soğuturor dolayısı ile ekran karınıda soğutmuyormuekran kartı fanı bozuksa fanını değiştir fansız ekran kartı bozulur chipset arızasına düşer yoksa ileride ekran kartı masrafı çıkar kasaya takılan fanın ekran kartı fanına bir etkisi olmaz
amd redon 4 gb üstündeki fan zaten küçücük taktığım büyük iyi üflüyorFanı yakınına koyduysa soğutur yine, Casper kasadan bahsediyoruz, koydukları ekran kartı ne bilmiyorum.
Eskiden çok dandik kartlar koyarlardı.
Zamanında ben de almıştım bir Casper.
casper kasa genelde kart olmadan onboard satılıyorduFanı yakınına koyduysa soğutur yine, Casper kasadan bahsediyoruz, koydukları ekran kartı ne bilmiyorum.
Eskiden çok dandik kartlar koyarlardı.
Zamanında ben de almıştım bir Casper.
Siz belki de baya eskide kaldınız bilmiyorum, harici kart takıyorlar uzun zamandır?casper kasa genelde kart olmadan onboard satılıyordu
Modeli ne?amd redon 4 gb üstündeki fan zaten küçücük taktığım büyük iyi üflüyor