Müşteki
VIP
- 22 Ara 2018
- 415
Değerli arkadaşlar
Pasaport başvurusuyla ilgili iki önemli hususun altını çizmeyi arzu ettim. Pasaport harç ve değerli kağıt bedelini
Pasaportların 7 iş günü içerisinde ulaşacağı söylense de bu süreç uzayabiliyor. Çözümü ise aciliyet kaydı oluşturmak. Alo 199'u arayıp (7/24) aciliyet kaydı oluşturulmasını istediğiniz zaman basım süreci daha hızlı işliyor. Pasaportlar PTT Kargo ile ulaştırıldığı için kargo kaynaklı ilave gecikmeler söz konusu olabilir. Nitekim PTT şubeleri teslim sürecini uzatmak adına merkezi bir yerde olsanız dahi gönderinizi
Pasaport süreciyle alakalı bana en ilginç gelen kısım ise süresi biten pasaportların çöp olması! Pasaportunuzun süresi bittiğinde yeni baştan bir başvuru ile yeni bir pasaport çıkarmanız gerekecek. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar yüksek süreli pasaport çıkarmanın daha uygun olacağı düşünülüyor.
Pasaport başvurusuyla ilgili iki önemli hususun altını çizmeyi arzu ettim. Pasaport harç ve değerli kağıt bedelini
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden Enpara Kredi Kartı ile öderseniz işlem provizyondan çıktıktan sonra faizsiz masrafsız 6 takside bölebiliyorsunuz. Böylece ay sonu bütçenizi kısmen rahatlatabilirsiniz. Pasaportların 7 iş günü içerisinde ulaşacağı söylense de bu süreç uzayabiliyor. Çözümü ise aciliyet kaydı oluşturmak. Alo 199'u arayıp (7/24) aciliyet kaydı oluşturulmasını istediğiniz zaman basım süreci daha hızlı işliyor. Pasaportlar PTT Kargo ile ulaştırıldığı için kargo kaynaklı ilave gecikmeler söz konusu olabilir. Nitekim PTT şubeleri teslim sürecini uzatmak adına merkezi bir yerde olsanız dahi gönderinizi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
geç getirebiliyorlar. Bunun bir çözümü yok ne yazık ki ama pasaportunuz şubeye ulaştığından bizzat şubeden teslim alarak kısaltmanız mümkün olabilir.Pasaport süreciyle alakalı bana en ilginç gelen kısım ise süresi biten pasaportların çöp olması! Pasaportunuzun süresi bittiğinde yeni baştan bir başvuru ile yeni bir pasaport çıkarmanız gerekecek. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar yüksek süreli pasaport çıkarmanın daha uygun olacağı düşünülüyor.